[single_post_category_name]

Back at the office: Sådan indretter du dit hjemmekontor

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen

Sommerferien er ovre, og det betyder, at det igen er blevet tid til at arbejde eller studere. I den anledning, kan det nogle gange være rart med en frisk start – også i forbindelse med ens kontor ved at opgradere kontorartikler. 

LÆS OGSÅ: Indret dit hjem som: Khloé Kardashian

Vi har nedenfor samlet nogle items, som vi finder uundværlig til hverdagens forskellige opgaver:

Din computer er alfa omega. Den skal fungere optimalt, og så skal den kunne arbejde ligeså hurtigt som dig. Computeren skal matche dig og dine behov – både til arbejdet, men også til hobbybrug. Bruger du programmer, som fylder meget, så skal din computer også kunne klare mosten. Stationære computere, som du kan finde her, kan ofte klare liidt mere, og de er, for mange, uundværlige i hverdagen, og det er de også for os på vores kontor. Vi gør nemlig brug af den stationære computer iMac, da iMac’en er ideél i forbindelse med vores daglige opgaver, og så gør det heller ikke noget, at det hele ser lidt federe og større ud på en stationær computer – old school eller ej 😉 iMac’en, som vi bruger, finder du 2) her, og hvis du ikke er til Apple, så er der også mange andre gode computere, som du kan finde 3) her, der kan passe til netop dit behov.


Apple iMac 21,5″ Retina fra 4) Wupti, 10299 kr.

En anden væsentlig ting, er dine kontormøbler. Er dit kontorbord, som det skal være? Får du brugt det? Eller skal du ud og investere i et nyt? Dit kontormiljø skal være indbydende, for at du har lyst til at være der. Derfor er det også vigtigt, at det er pænt og komfortabel. Kontorbordet skal gerne være i den rette højde for dig, og kontorstolen ligeså, så du kan holde til at sidde der i flere timer.


House Doctor Modern Table fra Unoliving, 3999 kr.

FEODOR Drejestol med armlæn fra Ikea, 999 kr.

Notesbøger, kalender, penalhus og blyanter er også altid en god idé til at hjælpe dig med at holde styr på dine dage og mulige opgaver. Notesbøger er perfekte til små ideér og to-do lister, hvor en kalender er genial til begivenheder og aftaler. Penalhus og blyanter er desuden et must have, når du er ude og skal skrive mulige noter ned.


Penalhus ægte læder fra Bog&ide, 79,95 kr.

To Do Today – Stripe Notebook fra &Copenhagen, 65 kr.


To Do Today – Dot Planner fra &Copenhagen, 75 kr.

Design Letters blyanter fra Scandinavian Design Center, 80 kr.


Moleskine kalender fra Notesbog.nu, 156 kr.

 LÆS OGSÅ: Indret din bolig med lækkert velour

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide