Vind en lækker Sound Bar designet til at passe til dit hjem

Noget af det, der er med til at gøre en filmoplevelse i stuen til noget helt særligt, er uden tvivl lyden. Men det kan være noget af et projekt i sig selv at finde højtalere, der ikke fylder så meget, at de ødelægger det pæne i hjemmet.

LÆS OGSÅ: 8 TV-borde, der klæder enhver bolig

Med Sonys super fine Sound Bar, som blandt andet består af en smal trådløs subwoofer, har du den smarte mulighed, at kunne placere den under sofaen. What’s not to like? Det giver et meget diskret look og er samtidig en nem løsning, så du kan opleve en biograflignende lydkvalitet – uden at skulle gå på kompromis med din indretning.

Så står du og mangler en super fed og super elegant Sound Bar derhjemme? Så kan du trykke dig ind på vores Facebook-side HER, og deltage i konkurrencen om, at vinde denne sprøde Sound Bar HT-MT301.

Vinderen trækkes onsdag den 30. august og får besked via Facebook. Så skynd dig ind og deltag. Held og lykke herfra <3 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være