Nyt samarbejde mellem IKEA & Apple

Skal du ud og købe en ny sofa, seng, eller måske et spisebord til hjemme? Og har du lidt svært ved at forestille dig, hvordan det vil se ud? Så har vi løsningen til dig!!

LÆS OGSÅ: 

IKEA har nemlig nu lanceret deres nyeste app ’IKEA PLACE’, som er et indretningsværktøj, som via augmented reality giver dig mulighed for at indrette dit hjem med IKEA’s produkter. Appen er udviklet i samarbejde med Apple, og er tilgængelig i Apple App store (Pssst. For at anvende appen skal du have opdateret din iPad eller iPhone til iOS 11).

LÆS OGSÅ:

Så behøver du ikke længere at forestille dig, hvordan sofaen eller sengen vil se ud derhjemme, men i stedet kan du ved hjælp af kameraet på din iPad eller iPhone placere et IKEA møbel, hvor som helst i hjemmet. Se om størrelsen og stilen falder i din smag, og så kan du tage en beslutning derfra.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være