DIY-guide: Dekorative græskar til Halloween

Items

Maling

Pensel

Glimmer

Underlag (evt. avispapir)

Med efteråret følger Halloween, og der findes simpelthen så mange fine måder at dekorere et græskar på. Derfor har vi lavet en nem guide til dig, så du kan få lavet dit helt personlige græskar. 

Sådan gør du

Inden du går i gang, skal du vælge hvilken størrelse græskar du kunne tænke dig at dekorere. Vores Art Director Anne Sophie, skulle bruge disse græskar til bordpynt, og derfor valgte hun at købe en masse små – men stadig med variation i størrelserne. 

Derefter skal du beslutte dig for, hvilken farve dine græskar skal være. Penslen og malingen som er brugt til disse græskar er købt i Søstrene Grene (måske ikke beregnet til græskar, men det var forsøget værd). Her havde de præcis de farver som skulle bruges, men malingen kan selvfølgelig også købes andre steder. Derudover skal du bruge glimmer til toppen på dine græskar. Det kan være svært at finde fin og billig glimmer, så måske har du noget derhjemme allerede, ellers så er denne glimmer i hvert fald købt i Panduro. 

Start med at lægge et underlag under dine græskar. Derefter kan du gå i gang med at male dine græskar. Af erfaring med tørringsprocessen, så start med at male de græskar du vil have lyserøde. Farven er ikke super kraftig i sig selv, så derfor kræver det at dit græskar får omkring tre lag, før at den er forholdvis gennemfarvet. 

Derefter kan du gå i gang med at male de resterende græskar med den grå maling. Her kan du faktisk nøjes med et enkelt lag, og den tørrer ret hurtigt. 

Når alle dine græskar er tørre, kan du male toppen på dine græskar i samme farve som resten af græskaret. Alt efter hvor langt ned du vil have glimmeret til at gå ned, så kan du forsigtigt duppe maling rundt omkring på dit græskar. Herefter hælder du lige så stille glimmeret ned på græskarets top. Sørg for at hele ‘grenen/toppen’ får glimmer hele vejen rundt. På den måde opnår du det fineste resultat. 

Enkelt og lige til – og så har du altså de fineste græskar, enten til bordpynt, måske til udenfor hvor du kan udhule det og putte lys i. Alt er muligt! 🙂 

God fornøjelse. 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være