[single_post_category_name]

Boligejer? Ny app gør dit liv lettere

Som boligejer kender du nok til det, at det er svært at bevare overblikket over alle de vigtige boligdokumenter eller finde kvalificeret hjælp til de opgaver, der skal gøres i og omkring hjemmet. Vi kender det i hvert fald alt for godt. Men nu er der hjælp at hente i form af den nye app HomeBob. 

LÆS OGSÅ: 6 stilede & dekorative Halloween idéer

Få styr på alt det kedelige
Det er især, når det gælder vedligeholdelse, boligøkonomi og energiforbrug, der er de største udfordringer for os danskere, når det handler om at holde styr på boligen. Men det vil Tryg og Solar nu lave om på. De har i fællesskab lavet den intelligente app HomeBob, der skal være alle os boligejeres personlige assistent.

Den nye app kan samle alt om boligen ét sted.  Den giver dig kvalificeret rådgivning om vedligeholdelse af boligen, og den gør det muligt at dele opgaver og informationer med andre. Dens formål er at gøre livet nemmere for boligejerne, og hvem vil ikke gerne tage imod den hjælp?

HomeBob kan trække både offentlige informationer fra fx lokalplaner og Bygnings- og Boligregistret (BBR), og man kan selv lægge informationer ind i appen. Jo flere informationer, du giver HomeBob, jo mere kan appen hjælpe dig med at få overblik over, give dig kvalificeret rådgivning om og holde styr på.

Din personlige assistent
HomeBob er individualiseret på den måde, at den baseres på de oplysninger, du fodrer den med. På den måde kender appen netop dit behov, så den kan hjælpe med netop det, du har brug for. HomeBob kan fx give dig råd om, hvordan du vedligeholder din bolig bedst.

HomeBob hjælper dig med, at
– samle dine vigtige boligdokumenter, som eksempelvis skøde, tilstandsrapport og kvitteringer
finde håndværkere i nærheden og se, hvilke håndværkere du har serviceaftale med
– få inspiration og gode råd til vedligeholdelse, så boligen ikke mister værdi
– oprette og prioritere opgaver – eller dele opgaver med andre, der kan hjælpe dig
– få overblik over husstandens energiforbrug ved at sammenligne med lignende boliger
– få overblik over installationer i boligen samt få gode råd til at vedligeholde dem.

 

Du kan downloade HomeBob i App Store og Google Play. Appen er udviklet og ejet af Tryg og Solar sammen med det danske innovationshus KRING INNOVATION.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide