Få en helt ny oplevelse med dit fjernsyn

Facts

Event: Philips OLED TV lancering

Hvor: Amsterdam

Hotel: Sir A’dam Tower Hotel

 

For nyligt var vi så heldige at besøge dejlige Amsterdam til lanceringen af det nye Philips OLED TV. 

LÆS OGSÅ: Winter is coming! Føl dig forførende under striktrøjen

Det smukke event for lanceringen foregik på det gennemførte Sir A’dam Tower Hotel, som med sin panorama-udsigt fra de øverste etager ud over Amsterdam skabte de perfekte rammer. 

Efter en præsentation af de gennemtænkte designløsninger for den nye fladskærm fulgte et danseshow med smukke lys-, billede- og lydoplevelser ud over det sædvanlige – præcis som det nye TV skal give forbrugerne hjemme i stuerne fremover. Næsten som at være der selv. 

TV’et er ikke kun ultratyndt, det har også ambilight, som gør TV-oplevelse endnu bedre, når man oplever et udvidet TV-billede på væggen bag TV’et i form af farverne. Du kan også bruge ambilightet til at skabe en hyggelig stemning i stuen, når TV’et er slukket. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være