Træt af en ødelagt smartphone?

Du kender det helt sikkert: En ødelagt skærm på smartphonen. Der er simpelthen ikke noget værre! Ikke mindst fordi den bare lige pludselig gled ud af hånden, men nu skal man også ud og bruge en halv bondegård på at få sat ny skærm på. Penge man kunne have brugt på alt muligt andet lækkert til sig selv. Eller måske du bare elsker din smartphone lige så meget, som vi gør, så du vil bare gerne passe rigtig godt på den? 

Cover
Et flot cover til smartphonen går man aldrig galt i byen med, nok fordi man kan vælge et, der kan udtrykke stil og gør ens smartphone lidt mere unik. Du kan måske finde din helt personlige stil (eller måske bare drømme om) blandt de 10 dyreste iPhone-covere i verden 😉

Panserglas
Hvis du ikke lige er cover-typen, fordi du synes, at det ødelægger smartphones design i sig selv, er der faktisk mulighed for at beskytte smartphonen på en nærmest usynlig måde! Muligheden hedder skærmbeskyttelse i form af panserglas, som faktisk er en af de bedste måder at beskytte sin smartphone på. 

Der findes panserglas til stort set alle smartphones, og det er virkelig smart, fordi skærmbeskyttelsen både både beskytter mod skrammer og skader, da den er lavet i ægte hærdet glas, som er 9 gange hårdere end det almindelige glas på en smartphone. 

Udover at et panserglas beskytter din smartphone, så er det også nærmest en usynlig beskyttelse, fordi den kun er 0,3 mm tyk. Og sådan noget skærmbeskyttelse er vi helt vilde med!

Det mest optimale er selvfølgelig, at du både bruger cover og panserglas, da det vil give den bedste beskyttelse af hele din smartphone. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og