[single_post_category_name]

DIY-guide: Sådan laver du dine egne duftpinde til badeværelset

Byd velkommen til Sabina. Sabina er 35 år gammel, og har en stor kærlighed til alt hvad der har med interiør, kreativ boligindretning og DIY at gøre. Sabina startede som DIY-skribent for Woman, Silvan, Panduro Hobby og Houzz, og nu er vi så heldige, at hun vil dele ud af sine superfine DIY-guides, som du forhåbentlig kan lade dig inspirere af.

______________

Her i de mørke vintermåneder, er der ekstra god grund til at forkæle dig selv. Derfor har jeg lavet en HOW-TO-GUIDE til dig, hvor du kan lave dine egne duftpinde på 5 min. med produkter fra Søstrene Grene. 

LÆS OGSÅ: Til avocado-elskeren: Sådan laver du dit eget avocadotræ

Selv små ting som forsøder livet og gør en glad i låget. Og det er her duftpinde, spastemning og råhygge kommer ind i billedet! For hvad er mere afslappende end hjemmespa? Opskriften er enkel: Afslappende musik, et langt varmt bad, køligt postevand, frisk frugt og duftpinde på badeværelset. Udover at dufte fantastisk giver de dit hjem et æstetisk smukt udtryk – den helt rigtige spastemning for meget få penge!

Du skal bruge

• Apotekerflasker fra Søstrene Grene

• Grillspyd (Købes i de fleste dagligvarebutikker)

• Æteriske olier (Min er fra Meraki. Du kan også bruge klar babyolie)

• Duftdråber (Købes bl.a. i Helsekostforretninger)

• Træbakken er fra Søstrene Grene

• Søstjernen er fra en rejse til Filippinerne.

Sådan gør du

Bland olie og duftdråber sammen. Eksperimenter med mængden af duftdråber. Jeg kan godt lide en afdæmpet duft og lod mine duftpinde “trække” et par dage. Er du til en kraftig duft, kan du blande din egen duft og mikse forskellige dufte. Klip dine grillspyd til så de har den ønskede længde og lad blandingen suge op i pindene.

TIP: Vend dine duftpinde engang i mellem. Så skulle de holde længere tid!

Du kan se mere til Sabina på hendes blog Sabinasverden.com, Instagram eller Facebookprofil

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide