[single_post_category_name]

De bedste boligbutikker i København

Vi kender det alle sammen: det der med at gå ind i en butik, og have lyst til at købe ALT. Det er den følelse vi får, når vi træder ind i en af disse Københavnske boligbutikker. Mangler du inspiration til dit eget drømmehjem, skal du helt klart tage forbi en af disse lækre butikker! 

LÆS MERE: Disse farver skal du indrette boligen med i 2018

 

Notre Dame

Foto: Notre Dame

Notre Dame har eksisteret i 40 år, og har altså mange års erfaring med at finde de fineste ting til hjemmet. De har enormt mange små interiør og indretnings-sager og er perfekte til, hvis du mangler en lille ting i stuehjørnet eller vindueskarmen lige skal peppes op. Det er i den grad svært at komme tomhændet ud derfra!

Hvor: Nørregade 7, 1165 Kbh K

Se mere her

 

Livingdezigns

Foto: LivingdezignsLivingdezigns er enormt inspirerende at træde ind i. Butikken er indrettet som drømmehjemmet, og du kan ikke undgå at have lyst til at lade som om du selv bor der. Livingdezigns er perfekt hvis du skal lave om derhjemme eller lige er flyttet til et nyt sted, da servicen er i top og der er masser af hjælp at hente, i forhold til indretningstips, råd og vejledning – så du også kan få dit eget drømmehjem!

Hvor: Strandboulevarden 160, Kbh Ø

Se mere her

LÆS OGSÅ: Danske boligbloggere: Disse 6 trends dør i 2018

 

StillebenFoto: Stilleben

Stilleben er virkelig dygtige, når det kommer til originalt design og unikke fund. Butikken er hyggelig og har et personligt præg, der gør at man har lyst til at blive længe. De har et stort udvalg af plakater og flotte rammer, så er du på udkig efter noget til at pryde væggene, er Stilleben helt klart stedet for dig.

Hvor: Niels Hemmingsensgade 3, 1153 Kbh K

Se mere her

 

Retro Villa 

Foto: Retro Villa

Retro Villa er en superhyggelig vintage-butik, som specialiserer sig i tapeter. De har de fineste retrotapeter, der med sikkerhed vil give dit hjem et særligt præg. Udover tapeter, finder du også andre fine designitems såsom fine potter og lysestager. Personalet er søde og hjælpsomme og mangler du råd omkring fx tapeterne, er de klar til at hjælpe med det samme.

Hvor: Naboløs 1 Kld, 1206 Kbh K

Se mere her

LÆS OGSÅ: Disse boligbloggere skal du følge på Instagram

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide