[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Katja Leth

I denne uge har vi været så heldige, at få et kig ind i Katja Leths fine hjem. Katja er 25 år, og bor sammen med sin kæreste på Frederiksberg i en meget stilren og smuk lejlighed.

Til daglig læser Katja en bachelor i International handel og markedsføring og, de sidste 5 år har hun arbejdet i modebranchen, hvor hun har beskæftiget sig med salg, ledelse, markedsføring og visuel merchandise. Udover det holder Katja meget af at fotografere og, elsker at kunne style både mad, mode og interiør – blandt andet på hendes Instagram, og som noget helt nye hendes mode- og madblog.


Det første rum Katja tager os med i, er det enkle og minimalistiske soveværelse, hvor der er plads til at nyde den skønne ro. For at indramme rummet og skabe en kontrast til det hvide sengetøj og træ sengebordene, har Katja malet den ene væg i en lækker mørkegrå nuance.

Sengebordene er hjemmelavede, og er et af de elementer som Katjas kæreste selv har designet. De fine sengeborde er meget hyggelige og personlige, og bedst af alt, er det reststykker fra deres spisebord – som Katjas kæreste også selv har designet.

Katja elsker små hyggelige detaljer. Det ses blandt andet i hjørnet i stuen. Her står en gyngestol, hvorpå der ligger en lækkert, lunt uldtæppe, som Katja selv har strikket i hånden med sin søster. Ret sejt DIY-projekt!!

 Badeværelset er lidt ældre, men det stopper bestemt ikke Katja for at tilføje en masse små fine detaljer, hvilket tydeligt ses på billedet. De flettede kurve er fra H&M, og passer perfekt til håndklæder eller planter. Smykkerne der ses på billedet, har Katja fået af sin kæreste og halskæden går hun sjældent uden.

 
I stuen fortsætter den minimalistiske og enkle stil. Reolen er fra IKEA, og er en af de ting som Katja særligt er vild med. Den ene væg er malet i samme grå nuance som i soveværelset, og skaber en fed kontrast til mange andre hvide vægge og det lyse interiør.

 
Katjas yndlingsvase ses stående på sofabordet. Vasen er fra Cooee, og står så fint i kontrast til de mange kubistiske møbler som ellers er i deres hjem. Derudover findes der jo absolut intet bedre, end at kunne sætte de fineste blomster i vasen.

 
Noget helt særligt for Katja, er hendes elskede stel 😉 Hun har så meget fint stel (som også ses på billedet), hvilket gør at der næsten ikke er mere plads i det lille københavner køkken. Men når det er sagt, så elsker Katja at kombinere det fine hvide stel fra Royal Copenhagen, med de mere rå skåle fra blandt andet Broste Copenhagen.

 
Parrets spisebord er vi helt vilde med!!! Her har Katjas kæreste været i gang, og har selv bygget og designet det. Bordet er lækkert stort så der både er plads til familie og venner, og lavet i det fineste egetræ.

 
Værelset hvor skrivebordet står, er et af Katjas nyere projekter. Møblerne er købt i diverse forretninger, men særligt er Katja glad for skrivebordet som er fundet på den blå avis, da bordet præcis er så langt at de begge kan sidde der – hvilket er ret hyggeligt.

 
Kunne du tænke dig at se mere til Katja og hendes fine indretning? Så kan du se mere til hende på hendes Instagram, eller hendes nye blog.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide