3 tips til at redde din telefon fra kulden

Det er simpelthen så koldt disse dage, og det er ikke kun hårdt for huden og humøret, men faktisk også for din telefon. Ligesom at telefonen kan blive for varm, når man er på ferie (hvis bare det var vores problem!), kan den også blive for kold. Vi giver dig derfor her tre tips til, hvordan du kan passe på din telefon i kulden.

LÆS MERE: De bedste boligbutikker i København

Hold din telefon dækket, når du er udenfor

Det virker måske åbentlyst, men der kan faktisk være mange steder, hvor du glemmer at holde telefonen dækket. For eksempel, når du lader den ligge i bilen eller når du tager den op af lommen, mens du går udenfor. Skærmen på telefonen kan slet ikke tåle at være udsat for den slags kulde, og der er faktisk større chance for at den flækker, hvis den ikke er dækket i kolde temperaturer. Så remember to cover up!

Sørg for, at din telefon er opladet

En af bivirkningerne ved det kolde vejr, er at det går ud over telefonens batterilevetid. Derfor er det en rigtig god idé at have opladt telefonen helt, inden du går ud af døren. Telefonen mister hurtigt batteri, når det er koldt, så du kan med fordel også have en powerbank med – du skulle jo nødigt gå glip af et instaværdigt sne-moment!

Lad være med at genstarte din telefon med det samme

Hvis ulykken er ude, og din telefon går ud på grund af kulden, er det vigtigt at du ikke prøver at genstarte den med det samme. Det kan nemlig ende med at gøre endnu mere skade på din telefon, og kan forværre telefonens generelle batterilevetid. Du skal istedet skynde dig at stikke telefonen i din lomme eller et andet varmt sted, og derefter vente til den er varmet godt op. Når telefonen føles varm igen, kan du prøve at genstarte den.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og