[single_post_category_name]

Sådan skaber du en afslappet base med bambus

Vil du gerne skabe en rolig og afslappet base derhjemme, hvor der er mulighed for at nyde stilheden med en god bog, eller måske bare lidt lækkert at drikke? 

LÆS OGSÅ: Elsker du boligindretning? Så må du ikke gå glip af dette!

Det fine materiale bambus har sneget sig tilbage i boligen, og er en superfin detalje at indrette med i hjemmet. Det skønne naturmateriale oser af varme og ro, og er perfekt til at skabe et personligt og afslappet rum. 

Nedenfor har Henriette Ekholm, chef for indretning og kommunikation hos IKEA Danmark, samlet lidt inspiration til, hvordan du kan indrette med bambus, og så kan du ellers bare gå i krig med at finde lige netop dine bambusfund. 


Bambus er et genialt materiale til lamper, da der er mulighed for at bruge nye, fine fletteteknikker, som fx Ilse Crawford har gjort med SINNERLIG lampen. Flettet giver et varmt, indbydende lys og skaber et dekorativt lysmønster i rummet, når lyset trænger igennem den fine flet.


Serveringsskålen i bambus er et klassisk 70’er ikon, der har fået lov at vende tilbage til vores bolig anno 2018, da materialet i et miks med fx metaller, keramik og andre træsorter er med til at give et varmt udtryk i rummet.

SVALNÄS har klare paralleller til 60’ernes opbevaringssystemer, da systemet er bøjlehængt på væggen. Dengang var det typisk lavet af egetræ – i denne opdaterede udgave har vi det i bambus. Reolsystemet her giver mulighed for selv at sammensætte til præcis det, man har brug for, ved at kombinere de forskellige elementer. Det er desuden et produkt, man nemt kan ændre, når man flytter, og der er behov for nye løsninger.


Det er ikke kun vindueskarmen, man kan indrette med planter.. De kan både hænge fra loftet eller anrettes på piedestaler, hvor planterne nærmest bliver et lille udstillingsstykke i sig selv. SATSUMAS piedestalen er fin alene med tre små planter, men man kan også lave en hel klynge med grønt eller et grønt hjørne i lejligheden, så rummet oser af natur.

 

Kilde: Henriette Ekholm chef for indretning og kommunikation hos IKEA Danmark

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide