Tips til at renovere hjemmet billigt uden at skulle af med en million

De fleste af os, går nok rundt med en lille drøm om at forskønne vores hjem på den ene eller den anden måde, men det kan ofte være prisen på en sådan renovering, som holder os tilbage. Det findes der heldigvis råd for, da der findes masser af lækre og billige løsninger til boligfornyelse. Her er nogle tips til, hvordan du forny dit hjem, uden det koster kassen.

LÆS OGSÅ: Lækkerier til badeværelset

Nye vinduer

Det kan måske virke en anelse kedeligt at bruge sine penge på nye vinduer, men det kan virkelig være en god investering for dit hjem. Vinduer fås i så mange forskellige stilarter, at det kan gøre en verden til forskel at udskifte gamle punkterede vinduer med nye bondehusvinduer f.eks. Derudover kan de i det lange løb gøre, at du ender med at spare en masse penge på elregningen, da gamle vinduer ofte isolerer dårligt. Og som sagt behøver det ikke at koste en bondegård at skifte dem ud, du kan sagtens finde billige vinduer på nettet.

Foto: Pinterest

Nyt tapet

Trænger soveværelset til en lille make over, men er der ikke plads til nye og smarte møbler? Så kan du forvandle et helt rum ved at skifte tapetet, og der findes SÅ mange fine tapeter derude. Bor du i Københavnsområdet anbefaler vi fx at smutte forbi Mette Helena fra ’Nybyggerne’s tabetbutik Retro Villa, som sælger originale vintage tapeter og dansk design.

Foto: Ellos.dk

Nyt køkken

Er du foodie, er det alfa og omega med et godt køkken. Men det kan virke uoverskueligt og ikke mindst dyrt at kaste sig ud i et nyt køkkenprojekt. Dog kan det gøre alverden at male eller skifte sine skabslåger og faktisk kan du få et ok billigt køkken i eksempelvis IKEA, hvor de sælger køkkener helt ned til 15.000 kr.

Foto: Pinterest

”Nye” lofter og gulv

Har du mørke lofter og gulve kan det give dit hjem en helt ny vibe og en større fornemmelse, hvis du maler det i en lys farve. Du vil blive overrasket over, hvor anderledes dit hjem vil synes, hvis du maler dine trælofter hvide. Synes du, at det er lige voldsomt nok at male dine gulve hvide (fordi det evt. vil komme til at se beskidt ud in no time), kan du alternativt male dem lysegrå eller en anden lys farve.

Foto: Pinterest

Nyt interiør

Bor du i en lejelejlighed, er det begrænset, hvad man kan få lov til at gøre ift. Indretningen. Men heldigvis betyder det ikke, at du ikke kan give kan give dit hjem en lille overhaling med nye tæpper, plakater og puder. På sider som Ellos, Zara Home og Desenio er der et hav af lækre muligheder til en rimelig pris.

Foto: Pinterest

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive