[single_post_category_name]

Lækre ting til hjemmekontoret

Arbejder du ofte hjemme kender du også til vigtigheden af ordentlige forhold. Det betyder en god arbejdsstation, hvor du kan sidde eller stå optimalt og lækre ting, som bare virker. Vi har her fundet lidt lækre sager til dit hjemmekontor.

Et godt skrivebord 

Uanset om du arbejder hjemme eller ej, er et godt skrivebord alfa og omega for dit velbefindende. Hvis du arbejder meget ved skrivebord, er det vigtigt , at det er et hæve sænkebord, så du kan kan skifte arbejdsstilling i løbet af dagen. Hos firmaer som Kinnarps, findes der masser af forskellige hæve sænkeborde i flotte designs og du burde helt sikkert kunne finde et, som passer til din stil.

Hæve sænkebord fra Kinnarps

God belysning

Det er vigtigt med god belysning, når du sidder og arbejder, så du ikke sidder og kommer til at misse med øjnene. Gå efter en i et tidsløst design, så behøver du ikke at skifte andet ud end pæren særlig ofte. Vi drømmer om denne fra Arne Jacobsen, selvom den ligger i den lidt dyre ende, kan den holde for evigt og bruges andre steder i hjemmet, når du eksempelvis ikke får brug for et hjemmekontor mere.

Skrivebordslampe fra Arne Jacobsen

En god computer

De færreste kan vist undvære en computer på hjemmekontoret. Og her er det vigtigt at vælge en, der kan arbejde ligeså hurtigt, som dig. Den skal kunne matche dine behov – både når det gælder arbejde, men også fritid. Bruger du desuden tunge programmer, som fylder meget, er det vigtigt, at du investerer i en, som kan klare mosten. Gå desuden efter en stationær, da den er klart bedst for din arbejdsstilling.

iMac computer fra Apple

Noget pænt til væggen

Man skal ikke kimse ad vigtigheden af at have noget pænt at kigge på på hjemmekontoret. Hos Desenio findes der utallige, fede og fine plakater, som vil pryde på væggen på dit hjemmekontor. Vælg en plakat, der afspejler din personlighed, og som giver dig inspiration til dit arbejde.

Plakat fra Desenio.dk

Fine redskaber 

Selvom det meste arbejde nu om dage laves digitalt, er det altid en god idé at have nogle gode skriveredskaber i nærheden, ligesom mange af os stadig ikke har lagt den fysiske kalender på hylden. Det kan altså vise sig at være praktisk, når teknikken driller 😉

Design Letters blyanter fra Scandinavian Design Center

Kalender fra Moleskine

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Mette Thomsen

   Hej Signe
   Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide ChriChri! Og tusind tak for tippet til stolen 🙂
   Kh. Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide