ASOS lancerer første boligkollektion

Vi er sikkert mange, der har ventet på, at ASOS ville lancere en boligkollektion, der kan matche de gode priser, vi kender fra tøjkollektionerne. Nu er ventetiden endelig ovre! ASOS har netop nu lanceret deres allerførste boligkollektion, ASOS SUPPLY, som er inspireret af sæsonens trends, hvadenten du bare elsker farver eller er mere af en minimalist.

I kollektionen finder du bl.a. dekorative spejle, puder, kontorartikler, potteskjulere og lækkert tilbehør til køkken og badeværelse. I ASOS SUPPLY er der noget for enhver smag, og herunder ser du nogle af redaktionens favoritter 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og