Julie Wettergren: DIY påskeæg med pressede blomster

Ingredienser

Pressede tørrede blomster (læg ønskede blomster i aflagte bøger, eller magasiner, og læg noget tungt oven på fx. bøger)

Fugleæg (jeg har brugt for pustede hønseæg, og gåseæg, som kan købes i Panduro hobby og små for pustede vagtel æg fra Blomster Bjarne sidste år)

Mat Decopagelim

En korthåret pensel

Så er der godt nyt til alle ChriChri-læserne. Vi deler nemlig et par skønne og kreative påskeprojekter med jer fra den dygtige Julie Wettergren. Mange af jer kender allerede Julie Wettergren fra Instagram, hvor hun viser os fantastisk, smukke billeder af diverse DIY-projekter, smykker, kager og meget mere. 

Kom godt i gang med påsken med Julies DIY-guide til de smukkeste påskeæg med pressede blomster, god fornøjelse!

______

Jeg elsker alt ved påske, foråret er på vej, eller næsten her, og så er der alle de dejlig mange helligdage, som vi i vores lille familie hovedsageligt bruger på “hjemlig hygge”, tid med venner og familie, påskemad, og en maaasse påske oppyntning.

LÆS OGSÅ: Det skal du lave i påskeferien

At selv lave pynten og derefter pynte op til påske, er noget både jeg og mine børn elsker… Min mand er mest bare til at spise vores påske småkager 😉

De her store og små fugleæg, pyntet med pressede blomster, startede jeg med at forberede allerede for små 14 dage siden, men hvis du har lyst til at lave nogle magen til, så skal du bare ligge nogle blomster i pres nu, så kan du allerede bruge dem om en 5-6 dage, og du vil dermed være klar til et vildt hyggeligt “påske projekt” i næste uge.

Sådan gør du

Først pensler du lidt lim på ægget, og så kommer du din ønskede blomst på.
Dernæst pensler du mere decopagelim oven på blomsten. Lim, blomst, lim gentager du hele vejen rundt på ægget, indtil at du synes der ikke skal flere blomster på. 
Nu skal æggene ligge til tørre i et par timer, og så er de klar til enten liggende bordpynt, eller som jeg har valgt at gøre, at påføre en lillebitte klat lim med limpistol, og et stykke tykkere sytråd, så de kan hænge og pynte på fx. nogle fine forårsgrene.
Glædelig påske allesammen!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være