Guide: Smukke adventskranse, der passer til dit behov

Artiklen indeholder reklamelinks.

Første søndag i Advent er lige om hjørnet, og det er selvfølgelig ensbetydende med, at det er ved at være tid til at anskaffe sig en smuk adventskrans, som kan pryde hjemmet. Måske er du typen, der elsker DIY-projekter og nyder at lave din egen helt fra bunden, det kan også være, at du gerne vil have en, som er ‘hjemmelavet’, men hvor du har fået lidt hjælp eller måske er du mest til en simpel løsning, som ikke kræver så meget fra din side af. Heldigvis findes der masser af smukke, kreative og lette løsninger, uanset om du er typen, der vil gå all in eller hellere vil springe over, hvor gærdet er lavest.

Til dig, der elsker DIY-projekter…

Skal adventskransen laves fra bunden og har du allerede en klar idé om, hvordan den skal se ud? Jamen så er det da bare med at komme igang. Har du derimod brug for lidt hjælp til at blive inspireret, har floristen Lars Jon lavet den skønneste bog ‘Krans‘ med 25 inspirerende og overraskende ideer til, hvordan du kan bruge kranse, når du dekorerer med blomster og naturens materiale. I bogen kan du også lære enkle teknikker såsom at tørre og presse blomster, samt til at binde og dekorere kranse. Køb bogen her.

Til dig, der elsker DIY, men gerne vil have, at det går lidt tjept…

Hos Bikeandbloom.com kan du bestille en særlig DIY-adventskrans, hvor du får alle delene tilsendt, men selv skal samle kransen, så man stadig får feelingen af, at den er hjemmelavet. Kransene er desuden SÅ fine og meget insta-venlige (hvis man går op i den slags ;-)), og du kan selv vælge om du er til den klassiske model med hvide lys, eller om der skal lidt farve ind i hjemmet med en rosa udgave. Kransen koster 295 og vi er altså virkelig fan af konceptet!

Til dig, der gerne vil have en adventskrans, men gerne vil slippe for at løfte en finger (næsten)…

Lad os være ærlige. Julen er en travl tid og derfor er det ikke altid, man lige synes, at DIY-projekter har den højeste prioritering, når der også skal være tid til julearrangementer, oppyntning, gaveræs osv. osv. Men heldigvis betyder det ikke, at man nødvendigvis skal undvære adventslysene. Der findes nemlig et hav af smukke adventsstager og du kan både vælge at peppe den lidt op med bånd, gran og kugler, eller du kan lade den være som den er, for et simpelt og stilrent look. Kun din fantasi sætter grænser.

Adventsstage fra Ferm Living, køb den her // Adventsstage fra Georg Jensen, køb den her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og