[single_post_category_name]

DIY: Måder at afsløre din graviditet på

Er du gravid, og er det mon snart på tide at offentliggøre den skønne nyhed til venner og familie? At få en lille baby er vel for de fleste et af livets største gaver, så rigtig mange går og leger med tanken om, hvordan man bedst muligt kan offentliggøre sin graviditet. Vi har har fundet nogle vildt kreative og søde idéer til, hvordan du kan fortælle om din graviditet. Både på sociale medier, men også til familien <3 

LÆS OGSÅ: DIY-guides: 4 geniale opbevaringsløsninger

Vi ønsker dig alt muligt held og lykke, når du skal fortælle din store, fantastiske hemmelighed til de nærmeste og din omgangskreds 🙂

 

Lykkekage
Foto: Shutterstock

Hvis du har spist asiatisk mad, har du sikkert på et tidspunkt oplevet at få en lykkekage med i bestillingen. Enten som en lille forret, eller som en dessert. I Asien bruges de som dessert. En lykkekage er en lille kage (småkage, om man vil), hvor man åbner den ved at knække den på midten, og indeni kagen ligger der en lille seddel med en sød hilsen til dig. Dét er da en genial idé! Så lav din egen seddel med ”Du skal være morfar” og brug en pincet til at hive den anden seddel ud, og udskift med din egen seddel.

 

Ramme med digt

Du kan smutte en tur i IKEA og købe en A4 ramme. Husk at rette digtet til i forhold til din terminsdato/sæson 😉 Så sødt og så enkelt. En fantastisk gave at få! Her er et eksempel på digt:

”I kan ej med det samme,
fyldet få til denne ramme.
Men til april næste år,
I et dugfrisk billede får.
For storken den vil komme,
inden foråret er omme.”

LÆS OGSÅ: Katrine Birk: Nus din baby i søvn

 

Hjemmelavet t-shirt
Foto: Pinterest

Hvis I allerede har en søn eller datter i forvejen, kan I få lavet en lille, sød t-shirt med teksten ”Jeg skal være storebror/søster til marts” eller ”Enebarn. Udløber marts 2018”. Osv… Det er kun kreativiteten, der sætter grænser! Så næste gang I ses med de kommende bedsteforældre, så er det på med t-shirten! Sukkersødt 😉

 

Hjemmelavet puslespil
Foto: Pinterest

Er du virkelig kreativ, og har længe drømt om at finde den perfekte måde at annoncere din graviditet på, så er det måske et hjemmelavet puslespil, du er ude i? Vi er helt vilde med denne idé, men den kræver sikkert en super kreativ hjerne og tilgang til opgaven, men man kan, hvad man vil! Måske man kunne bruge pap og almindeligt papir og en god limstift? Det er vel forsøget værd, og så pak det fint ind <3

 

Mere vasketøj forventet
Foto: Pinterest

Et billede af jeres tørresnor med fars tøj, mors tøj og en lille bodystocking! Dét kunne være så sødt, og så med en sjov tekst såsom: ”Vi får snart mere vasketøj…” Det er humor, og en anderledes måde at fortælle omverdenen om graviditeten på.

LÆS OGSÅ: Christiane lancerer ny hudplejeserie til babyer

 

Vi har en bolle i ovnen
Foto: Pinterest

Tag et billede af enten jer selv, som åbner jeres ovn, og indeni skal der ligge en lille bolle. Brug en fjollet tekst såsom: ”Vi har en bolle i ovnen! Bages ved 37 grader i 9 måneder. Færdigbagt d. 8. Marts 2018” Ret selvfølgelig tekst alt efter, hvornår du har termin 😉

 

Kinder Surprise!
Foto: Pinterest

Her kommer en meget børnevenlig måde at fortælle om graviditeten på! Køb et kinderæg, pak det ud ligeså forsigtig og se om du kan opdele chokoladeægget i to halvdele. Så skifter du legetøjet i den gule ud med en seddel hvor der for eksempel står ”Du skal være storebror” og så kan du varme kanten på den ene chokoladehalvdel på en kogeplade eller lign, og sammensætte ægget igen, og til sidst pakke ægget ind igen med det originale papir.

Vupti, mega sødt!

LÆS OGSÅ: BabyKort af Simone Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide