[single_post_category_name]

Sådan gør du din bolig klar til salg

Står du og skal til at sælge din bolig og virker det en anelse uoverskueligt at stå med alene? Så har vi samlet 6 steps til, hvordan du gør din lejlighed klar til selvsalg. Faktisk er det ret simpelt.

Noget af det du skal tænke på, når du skal sælge din bolig er: Hvordan ville jeg forberede mig, hvis jeg skulle have gæster? For egentlig, er det jo lidt det samme og er der noget vi elsker, så er det, at give det bedste indtryk når vi for gæster.. Selv pudderne må ikke være placeret forkert 😉 Derfor..

LÆS OGSÅ: Inspiration til indretning af boligen anno 2017

Oprydning & rengøring
For at gøre det mest overskueligt for dig selv, så er det altid en god idé, at starte med at rydde op. Flyt dine ting tilbage på de sædvanlige pladser og skab helt rene flader, så du efterfølgende kan starte på rengøringen. Sørg for, at du kommer ind i alle kroge og så må du hellere pudse spejle og vinduer en gang for meget.

Fjern alt det unødvendige
Væk med fjernbetjeningen, tandbørsten, grimme ledninger, opladere osv. Disse ting er der absolut ingen grund til, at have liggende fremme. Jo færre ting, desto pænere ser det ud. Så gå all ind på minimalismen her og sørg for at have det mest nødvendige fremme og ikke mere.

Friske blomster & lidt sødt til tanden
Her på redaktionen elsker vi blomster og særligt når vi får gæster i weekenden, er der bare noget fantastisk ved, en ren bolig og nye blomster. Det samme gælder når du skal have fremvisning af din bolig. Gør derfor lidt ekstra ud af det og køb nogle fine blomster og lidt lækkert, som du kan byde på under dit selvsalg.

Luft ud
Måske har du hund/kat, måske ryger du, eller noget helt tredje, som godt og grundigt sidder i lejligheden. Derfor er det vigtigt, at du får luftet godt ud inden hver fremvisning. Så er du sikker på, at der dufter skønt og rent.

LÆS OGSÅ: Geniale møbler til dig med lidt plads

Rådgivning
Det er altid en god idé, at rådgive sig med en boligadvokat, ved selvsalg. I mange situationer kan det nemlig være ret vanskeligt, at kunne overskue alle de juridiske aspekter der er, når man går i gang med et selvsalg. Føler du derfor en større tryghed ved, at få en boligadvokat ind over dit selvsalg, så er der ingen grund til at holde sig tilbage. Du kan blandt andet finde hjælpen lige her. På den både sikrer du dig, at alting omkring salget af din lejlighed er i orden og at du er i sikre hænder.

Billeder af lejligheden
Noget af det der i sig selv er med til at øge dit selvsalg er, når billederne virkelig viser den gode side af lejligheden. Hvis du har mulighed for at få hjælp fra en professionel fotograf, vil vi klart anbefale dette, da det uden tvivl giver de mest eksklusive udtryk af din bolig. Skulle du ikke have denne mulighed, så sørg derfor for, at tage billederne i det perfekte dagslys, træk gardinerne op og køb friske og farverige blomster til bordet, så din bolig står snor lige. Billeder siger meget, men husk på, at det er lige så vigtigt, at det ser ud som på billederne når køberen træder ind i din bolig.

Når du har gennemgået disse ting, kan du altid lave din egen tjekliste, for at sikre at du har husket det hele. Men en ting er sikkert, nu er du ét skridt tættere på at få din købsaftale underskrevet. God fornøjelse 🙂

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide