[single_post_category_name]

Midt i et boligkøb? Derfor bør du få rådgivning fra en boligadvokat

Dette indhold er sponsoreret 

Skal du netop til at købe din drømmebolig? Måske skal dig og din familie til at flytte ud af den lille mørke, bylejlighed og ind i et hus, så i endelig får den plads i har behov for. Eller måske skal du til at investere i den store, lyse lejlighed med sydvendt altan og walk-in closet, du altid har drømt om. Uanset hvor du skal til at flytte hen, vil du gerne have et trygt og let boligkøb. Det er derfor, du bør få rådgivning fra en boligadvokat. En boligadvokat er nemlig din erfarne Køberrådgiver, der hjælper med at give dig en købsproces uden ubehagelige overraskelser.

LÆS OGSÅ: Søger du et værelse til leje? Få gode råd her!

Hvad er køberrådgivning? 

Når du skal til at indgå en handel med sælgeren om din nye ønskebolig, så starter en proces med mange forskellige trin, dokumenter og juridiske udtryk. Det er de færreste der har meget erfaring med bolighandler, og det er her en, boligadvokat kan hjælpe dig med at gøre processen overskuelig og sørge for der ikke sker fejl. En boligadvokat er en erfaren rådgiver, der ved, hvad der skal gøres i hvilken rækkefølge og kan rådgive dig uanset om du skal købe hus, andelsbolig eller lejlighed. Boligadvokaten kan forklare dig på en letforståelig måde, hvad alle termer og begreber involveret i et boligkøb betyder, men også hjælpe dig med, hvordan du forhandler dig til en god pris.

Fordele ved køberrådgivning

Når du skal købe en bolig, er der som oftest en ejendomsmægler involveret i handlen. Men husk, at ejendomsmægleren er sælgerens repræsentant. Det er mæglerens opgave at vise boligen frem, så den fremstår lækker og indbydende, men gør ikke opmærksom på områder, der kunne gøre den mindre attraktiv for salg. Det er her en boligadvokat er din rådgiver, og udelukkende er på din side. En boligadvokat er derfor din kritiske stemme, der spørger indtil til ting, mægleren ikke gør opmærksom på. På den måde, bliver der sat en finger på de områder, du ikke nødvendigvis selv var opmærksom og måske ville have givet dig et ufordelagtigt køb.

Hvad med din gamle bolig? 

Du har fundet din næste bolig, men har du overvejet, hvordan du kommer af med din gamle bolig? Måske overvejer du at gå uden om en ejendomsmægler og sælge den selv, så du sparer ejendomsmæglersalæret. Men et sted du ikke bør spare, er på en boligadvokat. Der er mange fordele ved selvsalg, men også ulemper, fordi det kræver mere af din tid, og du skal sørge for alt forløber korrekt. Her er det derfor godt givet ud at hyre en boligadvokat, der bl.a. kan være med inde over salgsopstillingen og købsaftalen, så de udfærdiges på den rigtige måde.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide