[single_post_category_name]

Ny duftlys-serie, som selv din mand vil kunne lide!

Rynker din mand også næsen, hver gang du kommer hjem med et nyt duftlys, fordi han synes, at duften er for sød og feminin? Så har vi godt nyt. Gin-mærket Tanqueray har nemlig lanceret en ny eksklusiv serie af duftlys, som vi næsten kan garantere, at din mand vil kunne lide (redaktionen har i hvert fald testet på deres mænd, og de klagede ikke).

LÆS OGSÅ: Nyt brand tilfører luksus til dit badeværelse

Og bare rolig, bare fordi et gin-mærke står bag, betyder det ikke, at dit hjem kommer ikke til at dufte af værtshus, når der er ild i lysene. De er nemlig lavet i samarbejde med det nordiske luksusparfumehus Muro Scents, så der er langt fra tale om duftlys, der dufter af alkohol, men derimod duftlys, hvor du kan ane den særlige, aromatiske duft, som gin har. Den nye kollektion hedder Top Notes, og man har forsøgt at fange hovedingredienserne fra de tre typer Tanqueray-gin: Tanqueray No. Ten, Tanqueray Rangpur og Tanqueray Flor de Sevilla, som er blevet mikset med aromaer som benzoin, røgelse, myrra, cypres og sort peber til enebær, ingefær, anis og læder.

“Dufte har altid betydet meget for mennesker, uanset hvilken kultur man kommer fra. Det handler blandt andet om, at de rigtige dufte kan få dig til at føle dig mere nærværende og bevidst om dine omgivelser. Mit bedste tip er, at man tænder sit Top Notes-duftlys omkring middagstid. Alle duftene i kollektionen er ret friske og tilføjer et touch til hverdagen. Nyd aromaerne fra lyset med venner over et par gode drinks før middagen,” siger Wolf Fischer, der er grundlægger af Muro Scents.

Tanqueray blev for første gang udviklet for over 170 siden af præstesønnen Charles Tanqueray, der valgte at trodse traditionen om at følge sin fars fodspor, og åbnede i stedet et destilleri i London. Det var begyndelsen på den legendariske gin, vi kender i dag. Den dag i dag er opskriften på den populære gin stadig en forretningshemmelighed, men det er dog alment kendt, at den indeholder fire basale botaniske ingredienser: enebær, koriander, kvan-rod og lakrids. Aromaer, der går igen i de velduftende duftlys.

Lysene kan købes på muroscents.com og koster 495 kr. stykket.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide