[single_post_category_name]

Din guide til at holde en hyggelig middag på altanen

Indeholder reklamelinks

Findes der noget bedre end, at sidde på altanen en sommeraften med middag, vin og godt selskab? Det tror vi næppe. Desværre er vi ikke et af de lande, som er beriget med solrige aftenener året rundt, så det gælder om at nyde dem, når de endelig er her. Men hvordan sørger du for, at du og dine gæster får den perfekte aften? Det giver vi dig svaret på lige her:

Sørg for at skabe de perfekte rammer

Om I er 2 eller 6 til middag på altanen, så gælder det om at skabe nogle hyggelige rammer omkring dit selskab. Sørg derfor for, at der er gjort lidt ekstra ud af detaljerne i form af levende lys, bløde siddepladser og et par tæpper til senere. Ovenfor har vi samlet alt fra den geniale opbevaringsbænk til de blødeste puder – alle items, som vil skabe de perfekte rammer for aftenen.

1. Opbevaringsbænk fra Altanliv.dk 2. LED Lys fra STOFF Nagel 3. Pude med citroner fra Spliid 4. Rislampe lyskæde fra Jotex 5. Tæppe fra Aiayu 6. Fåreskind fra IKEA

Dæk op med manér

Selvom I sidder ude, behøver man ikke at dække op med paptallerkener og plastik bestik, tværtimod. Brug naturen i din opdækning og pluk nogle blomster fra haven, som du kan sætte på bordet. Dæk op med en fin dug, nogle smukke tallerkener og selvfølgelig det vigtigste – charmerende vinglas. Lad dit bord se smukt ud uden at overdo it.

1. Dug fra Lovely Linen 2. Vinglas fra Ferm Living 3. Guldbestik fra RAW 4. Vase fra Louise Roe 5. Tallerken fra RAW

Husk højtaler og playlist!

Musik er vejen frem til en hyggelig stemning, så sæt dit favorit middagsmusik på, og nyd de lækre toner på altanen.

Bæredygtig højtaler fra WeDoWood

What to eat?

Det er altid supersvært, at bestemme sig for hvad man skal servere for sine gæster. Derfor har vi samlet fire opskrifter, som er perfekte til de lune sommeraftenener.

1. Bruchetta på 4 forskellige måder 2. En yndlingssalat 3. Islagkage med lakrids, jordbær & rabarber 4. Lun kartoffelsalat med asparges

What to drink?

Vi er lidt biased her, men synes, at vores ChriChri rosévin er et oplagt bud. Vinen er fra portugal og har smagsnoter af hindbær, jordbær og vilde bær. Perfekt til de varme sommeraftener og hygge med veninderne!

KØB CHRICHRI ROSÉ VIN HER

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide