[single_post_category_name]

Far til fire piger

På ChriChri byder vi den kærlige far, Allan Stage, velkommen til vores univers. Allan er far til fire søde piger, og prøver at få karrierelivet og familielivet til at gå op i en større enhed. Allan vil fremadrettet skrive om hans forælder-vinkel på det svære ved at være forældre og have en karriere samtidig.

Jeg er en 34-årig mand, gift med min største kærlighed og far til fire piger – min største personlige bedrift. Jeg arbejder i den københavnske modeverden, med toppen af udenlandsk luksusmode. Jeg rejser en del med arbejdet, og arbejder, ifølge mine døtre og hustru, nok lidt for meget. Men jeg arbejder mig hen imod den tanke om en far, som jeg har inderst inde – og som alle forældre nok har af den ene eller anden grad. Herinde på ChriChri vil jeg dele mine tanker og oplevelser om alt lige fra følelsen af at være lidt i vejen når jeg (endelig) er hjemme, udenlands-eventyr-rejseri med børn, og det med at gøre lidt (okay sindssygt) meget ud af børnefødselsdagene. Du vil komme til at læse om min forælder-vinkel på dét, der er lidt svært – at være forælder, at være far og at have en karriere. Jeg håber, at I vil følge med når jeg løbende deler mine tanker her på ChriChri.

// Allan @Mrallanstage

Læs Allans første artikel om det at være et forstyrrende element i hverdagen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide