Far til fire piger: Min karriere

Facts


Far til fire piger

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

Jeg troede altid, at jeg skulle være popstjerne, når jeg blev stor. Flyve verden rundt og smelte pigehjerter, synge den ene popsang efter den anden. Mine forældre holdte dog fast i, at jeg skulle have en uddannelse at hoppe tilbage til “hvis det der musik noget ikke gik” (nej de forstod ikke hvad jeg ville med det der musik – men de støttede op om det). Udover musikken havde jeg også interesse i tøj, så jeg tog HG på Nyborg handelsskole og fik læreplads som salgsassistent i Illum i København. Vigtigst i København var ikke kun lærepladsen, men også drengebandet som skulle være med til at gøre mig til stjerne.

Sideløbende med det hårde arbejde (ja læs: absolut hårde arbejde) imod musik drømmene, arbejdede jeg med tøj i Illum og især mærket DKNY fandt jeg interessant, da de gik mega meget op i noget der hed VM (Visual Merchandising). Et redskab hvor man kan forandre butikkens udseende, og forny kollektionerne med nye sammensætninger af allerede leverede farver osv. Det var et kreativt outlet som jeg ellers kun havde mærket igennem musikken. Det her var jeg også god til. Det her gav mig noget i mit arbejde.

“Det her var jeg også god til. Det her gav mig noget i mit arbejde”

Efter popstars tv show og egen udgivelse af mini EP (young days), blev det klart for mig at den usikre levestil optil musisk succes (nej man vågner ikke bare en dag og bliver Burhan G eller Medina) ikke var for mig. Jeg ville forsørge min lille familie (Ava & Smilla ankom til familien), og have en sikker indtægt til regninger osv. Jeg kunne ikke leve uden at vide hvad der skete dagen efter.

Samtidig var mit daværende (og nuværende) job spændende, og jeg udviklede mig i takt med firmaets udvidelser med flere butikker og flere mærker. Jeg havde fundet mit “kald”. Jeg er idag VM manager for alle vores butikker med et lille team direkte under mig, og kreative hjælpende mennesker i alle firmaets efterhånden mange butikker. 

“Jeg er idag VM manager for alle vores butikker med et lille team direkte under mig, og kreative hjælpende mennesker i alle firmaets efterhånden mange butikker”

Jeg er ikke uddannet på en Visual Merchandising skole. Jeg er vel nærmest autodidakt og fortryder ikke på nogen måde dette job “by chance”. Jeg så en mulighed, fik bolden, tog den og løb. Og jeg løber stadig med den. Jeg er vild med min kreative hverdag og er glad for den vej jeg tog for at komme hertil. Der er ikke en dag der er den samme – og det lever jeg for i mit job.
Musikken savner jeg en gang imellem, og jo det er nok “hvad nu hvis drømmen”. Men det er drømmen jeg smiler over. Det var drømmen som gav mig sjove oplevelser og tætte venskaber. Jeg tog en beslutning om ikke at følge lige netop den drøm. Det var et velovervejet valg og derfor kan jeg ikke kigge tilbage og fortryde (som jeg ser det) noget af det. 

“Og sangen nyder jeg med mine døtre som jeg elsker at synge og danse og pjatte med, især om aftenen inden de skal i seng”

Og sangen nyder jeg med mine døtre som jeg elsker at synge og danse og pjatte med, især om aftenen inden de skal i seng. Og jeg er dybt taknemmelig for, at de et par år endnu (jeg håber et par år endnu!!) hygger sig med at synge med deres far – for pludselig bliver det til et “åh nu synger far igen”…

// Allan @Mrallanstage

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og