[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Single Roskildesyge

Jeg har egentlig aldrig haft et problem med at være single. Altså, jeg kan godt føle mig ensom. Få de der dage, hvor jeg tuder, fordi jeg skal dø alene, og ingen elsker mig og livet bare sucks. Hvorfor vil ingen elske mig? Det spørger jeg så mig selv om. Men så går det over, og så ser jeg Netflix uden at spørge, hvad han vil se. For jeg bestemmer selv, og der er ingen han! Og det føles meget rart.

“Få de der dage, hvor jeg tuder, fordi jeg skal dø alene, og ingen elsker mig og livet bare sucks. Hvorfor vil ingen elske mig?”

Men søndag morgen vågnede jeg klokken 5 med den værste kvalme og hovedpine. Først troede jeg, det var de der helt naturlige tømmermænd, der kommer, når man deler 4 flasker champagne plus det løse med to veninder. Men da maven også begyndte at rumle, og jeg pludselig kunne mærke, at hvis jeg ikke kom på toilettet nu eller hvis jeg bare slog den prut, jeg havde lyst til, så ville det gå ud over min nyindkøbte seng. Så vidste jeg godt, at det her ikke kun var tømmermænd. Det var også Roskildesyge. Den værste 36-timers sygdom man kan få. Så mellem klokken 5 om morgenen og kl. ca. 15.30 lå jeg mere eller mindre kontant på gulvet på mit toilet. Og når man må kaste op i brusenichen, fordi ens røv bruger toilettet, så er det lige der savnet til en kæreste er størst.

“For der er ingen chance i livet for, man selv kan gå derned. Man vil hellere dø, end at stå der i Nettokøen og skide i bukserne. Det er der ingen, der orker. “

Altså først vil man bare gerne dø, men så tænker man, at hvis der nu var en kæreste, så var der én, der kunne gå ned og købe bananer, cola, Treo’er og hvad man nu ellers har brug for, når man har Roskildesyge. For der er ingen chance i livet for, man selv kan gå derned. Man vil hellere dø, end at stå der i Nettokøen og skide i bukserne. Det er der ingen, der orker. 

Men ellers savner jeg kun en kæreste, når det klør på det der sted på ryggen, man ikke selv kan nå. Eller hvis jeg en søndag eftermiddag skulle få lyst til ’Netflix and chill’. Det er det, der i gamle dage hed et bootycall. Det handler ikke om Netflix overhovedet. Det handler om sex. Man kan jo godt have sex med sig selv, men det er lidt sjovere, når der er en anden med. Den er jeg helt med på! Og det er ikke altid lige nemt at skaffe en søndag eftermiddag. 

“Vi har altid fået at vide, at vi aldrig rigtig bliver lykkelige eller fuldendte, hvis vi ikke har en partner. Man skal være to – man er lidt mærkelig, hvis man ikke er to.”

Vi har altid fået at vide, at vi aldrig rigtig bliver lykkelige eller fuldendte, hvis vi ikke har en partner. Man skal være to – man er lidt mærkelig, hvis man ikke er to. (Jeg får en lille klump i maven, bare af at skrive det – fordi det er blevet normen, og jeg føler mig unormal, når jeg ser det på skrift). Andre mennesker MÅ gerne lægge hovedet lidt på skrå og se på én med medlidenhed, når man fortælle dem, man er single. Det er også synd for dig, du skal nok finde én. Der er én til os alle. Han kommer, når du mindst venter det. Alle klicheerne bliver fyret af.

“Andre mennesker MÅ gerne lægge hovedet lidt på skrå og se på én med medlidenhed, når man fortælle dem, man er single. Det er også synd for dig, du skal nok finde én”

Det er lige så grænseoverskridende, som mennesker man ikke kender, der begynder at ae ens mave, når man er gravid – har jeg hørt. Hvad nu hvis jeg lagde hovedet på skrå og sendte dig et medlidende blik, når du fortæller mig, at du har været i forhold de sidste 7 år og har to børn. ’Nåååå, din kæreste er dig sikkert allerede utro, og du kigger liderligt efter den nye unge fyr på dit arbejde. Bare rolig, der skal nok komme en julefrokost, hvor han dryhumper dig ude på toilettet, og ikke siger det til sin kæreste, og du føler dig ung og smuk igen. Der skal nok komme en dag, hvor I skal skændes om, hvem fanden der skal have de der grimme håndklæder, du slet ikke gad, da han købte dem. 19.435 ægteskaber i Danmark gik i vasken sidste år. Det er 46,5% af alle ægteskaber. Sandsynligheden for det også sker for dig, er ret stor. Og så står du der med to børn hver anden uge, og aner ikke hvordan Tinder og datingmarkedet fungerer mere. Det lyder som om, det faktisk er mig, der har regnet det ud her.’  Det føles ret grænseoverskridende, ikke? 

“Hvad nu hvis jeg lagde hovedet på skrå og sendte dig et medlidende blik, når du fortæller mig, at du har været i forhold de sidste 7 år og har to børn. ’Nåååå, din kæreste er dig sikkert allerede utro, og du kigger liderligt efter den nye unge fyr på dit arbejde…”

Whoa, du er en bitter og sur gammel dame, Marlene, tænker du nu. Næ, men jeg kan ikke forstå, hvorfor det er normen, at vi så absolut skal have en partner for at være ’rigtig’ eller et helt menneske? Hvorfor skulle jeg være bitter og sur, bare fordi jeg er single? Hvorfor er jeg den mærkelige, når jeg egentlig har det super fint med at være alene – og de værste dage er den ene gang om året, jeg har Roskildesyge?

Jeg siger ikke, det er federe at være single fremfor i et parforhold. Jeg siger bare, lad nu os singler selv vælge! Lad os alle droppe det der med, at det er unormalt ikke at være i forhold. Vi er alligevel alle lige ynkelige, når vi har Roskildesyge. Single eller ej.

Og nu vil jeg så binge Sex and the City hele weekenden – for jeg bestemmer selv.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide