[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Har du husket at sige tak?

 ”Når man fredag aften kl. 18.55 modtager følgende besked: skal vi mødes og elske i aften? KYS.. – så ved man, at man er ved at få skovlen under et rigtigt mandfolk. Han kan godt tackle et godt bedugget kvindfolk på en bodega og så samtidig forestille sig, at man kan elske inderligt”.

Vi vil gerne sige, at vi er så overdrevet glade for at have Marlene Weybøll, som står bag WeyWey klummen som fastinventar hos ChriChri. Vi elsker hendes humoristiske sans for underholdning, og hun forstår virkelig at være sig selv, og være ligeglad med, hvad alle andre tænker. Hun hiver emner frem, som vi andre er tilbøjelige til, at holde for os selv. Hun kommer galt af sted på de måske ikke helt så rigtige tidspunkter, men hun får tacklet de uheldige situationer på bedst mulig måde. Vi ELSKER at læse med, og kan kun give vores varmeste anbefaling til du også gør det. Vi kan love at du ikke vil blive skuffet.

Men vidste du egentlig, at udover at underholde os på ChriChri, så kan Marlene Weybøll kalde sig forfatter. Hendes første debutroman hedder Singleton, og den næste i rækken hedder Den perfekte fiaskopiral. Det er ikke helt almindelige bøger, men mere en blogroman med egne erfaringer og oplevelser.

Et smugkig fra bogen:

”Nå men hvor er du på vej hen? På vej hjem fra en fest?

Det er ikke dig, der lige har været forbi iskiosken og tage lidt slik og sådan noget?

Nææ.

Hvorfor har du så chokolade i hele hovedet.”

Gør dig selv den tjeneste at læs hendes klumme:

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Elsk dine fejl & dumheder 

LÆS OGSÅ: Det er en sex-ting

LÆS OGSÅ: Single Roskildesyge 

 

Hendes bøger kan købes her!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide