[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Her er mine drømme

Lige nu arbejder jeg på et projekt, der handler om drømme. Om at følge sine drømme, hvad de end går ud på. Det er ret inspirerende, og har fået mig til at tænke over mine egne drømme. Alle mine drømme. Dem jeg havde, fra jeg var en helt ung teenager, til den dag i dag. Så her er lige en liste over mine drømme.

Drøm 1: Som 14-årig var jeg en sensommer ude og stjæle ærter med et par veninder. Og mens vi gik rundt i ærtemarken, fortalte jeg historier. Rikke var på det tidspunkt kæreste med en eller anden dreng, og jeg fortalte historien om hvordan hendes liv med ham ville udspille sig. Da jeg selv skulle fortælle min historie, mit eget liv, fortalte jeg hvordan, jeg ville blive en kendt forfatter, som skrev en masse bøger og hang ud med alle de seje forfattere, blandt andet Bjarne Reuter, som jeg på det tidspunkt var total fan af.

Drøm 2: Et års tid senere havde drømmen ændret sig ret dramatisk. Jeg så mig selv i en kæmpe penthouselejlighed med en fantastisk hårpragt (mit meget tynde hår har altid været et issue for mig). I denne fantastiske lejlighed boede jeg alene med min lille søn. Jeg havde en lederstilling i en stor organisation, og når jeg gik på arbejde, var det altid iført smukke stilletter og flotte håndtasker. Min søn havde jeg fået med Søren. Søren havde fantastiske krøller (igen håret) og spillede fodbold, og anede ikke jeg eksisterede. Men vi havde fået et barn, og jeg havde valgt, at være alene mor. Allerede dengang var jeg kronisk single. Jeg mindes dog, at det var mit eget valg, at være alene med lille Søren Jr. Jeg fandt ham Søren på Facebook for nylig. Han har stadig godt hår.


Vi er meget forelskede, solen skinner og der er lidt vind. Vi er begge iført meget hvidt tøj. Alt for hvidt tøj. Og så er der to Golden Retrievere, der løber rundt og leger i sandet omkring os.

Drøm 3-22 handlede allermest om Mark, og hvor meget jeg bare gerne ville have han skulle blive forelsket i mig. At vi skulle være sammen for evigt og alt det halløj.

Drøm 22-122, 313,742 og 1200-1542 handlede om, at hvis jeg bare tabte 15 kg., så ville jeg blive lykkelig. Og så ville jeg få ham eller ham den anden eller ham den tredje. En virkelig ikke særlig konstruktiv drøm. Husk det!

Drøm 123 er en meget konkret drøm om en gåtur på en strand med Jake Gyllenhaal. Vi er meget forelskede, solen skinner og der er lidt vind. Vi er begge iført meget hvidt tøj. Alt for hvidt tøj. Og så er der to Golden Retrievere, der løber rundt og leger i sandet omkring os. Jeg er sikker på, at hvis vi mødes i virkeligheden, så ville vi blive venner eller lovers (selvfølgelig) med det samme.

Så er der drøm 124. Den handler ret meget om, at jeg har vildt meget lyst til at lave radio. Jeg var så heldig, at få lov til at lave radio i et par år eller tre. Og da jeg var færdig med det, drømte jeg om, at få lov til at lave mere af det. Det gør jeg egentlig stadig.

Derefter er der igen en del drømme, måske fra drøm 156-214 der igen handler om mænd. Og sex jeg gerne vil have med dem. Eller måske hellere være deres kæreste, men der er jo ingen grund til at drømme stort.


Men sørg for, at alle de andre drømme handler om dig selv. Det er ikke værd at bruge tid på at drømme om, hvor perfekt det hele ville være, hvis man bare tabte sig 10 kg.

Drøm 215 er helt sikkert, mig der drømmer om at blive en Rasmus Nøhr sang. Jeg ville så gerne have, at han smilende sang en sang om hende den skøre Marlene, som spiste hele pizzaen uden at dele og som havde den smukkeste og mest smittende latter. Og så skulle det rime på Rasmus Nøhr måden.

Drøm 216 handlede om, at min mor ikke var syg.

Drøm 217, at hun ikke døde

Drøm 218 drejede sig mest om at min far heller ikke ville dø.

Drøm 219 handlede om, at jeg bare ønskede mig en jul mere med mine forældre i live.

Drøm 220 minder lidt om drøm 1. Den handler om, jeg vildt gerne vil kunne have råd, tid og overskud til, at få skrevet den her roman, jeg har i mig.

I et splitsekund forleden drømte jeg om at få et barn. Alle er gravide eller har lige fået en baby omkring mig, og lige der ønskede jeg en bebs. Men så gik det over igen.

LÆS OGSÅ: Elsk dine fejl & dumheder 

Drøm stort! Gå med det – og en enkelt gang i mellem er det også ok, at drømme om at være en Rasmus Nøhr sang. Men sørg for, at alle de andre drømme handler om dig selv. Det er ikke værd at bruge tid på at drømme om, hvor perfekt det hele ville være, hvis man bare tabte sig 10 kg., eller havde mere hår. Det får du ikke meget ud af.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide