WeyWey’s Column: Julefrokost–tid wuhuuu

Nå men, det er besluttet – primært af mig – at julen sucks. Men det er sjovt, for jeg går stadig rundt og synger Laaaast christmas, I gave you my heart hele tiden. Jeg effing hader mit gode julehumør. Det er helt i toppen, og det stemmer ikke med resten af min indstilling til julen.

Men jeg er kommet til at tænke på julefrokosterne. På lørdag har jeg en julefrokost med min gode ven Anders. Det bliver sådan en hvor maden er i højsæde. Han er en freaking madnørd. Og jeg har sådan lidt præstationsangst, over de her små retter, jeg skal lave. Så har jeg en julemiddag, forklædt som en julefrokost, med mine tre bedste venner: Christina, Søren og Carina. De har ligesom accepteret, at jeg får en aften,  der minder om juleaften, nu hvor der ikke er noget juleaften til mig den 24. Jeg disker op med det helt store julebord – men tænker, at de så har den bedste værtindegave i hele verdenen med. Og der er den årlige Ditte-julefrokost, som er med 7 veninder, og den er så traditionsfyldt, så det ville være umuligt, for andre at følge med.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Så er det fucking fuck jul igen

Så er der alle de andre julefrokoster. Dem med jobbet. Det er sådan, at jeg er freelancer, så derfor er jeg så heldig at blive inviteret til en helt del julefrokoster. Det gør også, at jeg har masser af erfaringer med, hvordan man går til julefrokost. Hvert år læser jeg artikler, der fortæller mig, hvordan jeg undgår sex med chefen. Hvordan jeg generelt undgår upassende sex eller bare flirt med kollegaerne og cheferne. Jeg har aldrig forstået de artikler, for jeg har aldrig skulle ryste kollegaer eller chefer ud af mine skørter. Og jeg har faktisk flere chefer, der er ret lækre, så hvorfor ikke have sex med dem, når der nu den ene dag om året, er en slags frirum? Jeg forstår det ikke.

“Og jeg har faktisk flere chefer, der er ret lækre, så hvorfor ikke have sex med dem, når der nu den ene dag om året, er en slags frirum? Jeg forstår det ikke”

Vi har et par dage om året, hvor der egentlig er mulighed for lige at få flirtet lidt igennem med andre end ham derhjemme. Der er endda mulighed for at knalde på en kopimaskine. Hvem fanden har ikke lyst til det? Egentlig.

LÆS VIDERE

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt