[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Julefrokost–tid wuhuuu

Jeg ved godt, at mange parforhold går i stykker efter sådanne julefrokoster og der bliver født en del børn i september med øjne og træk, der påfaldende meget minder om chefens. Men altså hvis man nu er i et parforhold, og alligevel er så heldig at få den tur i kopirummet med ham den lækre chef, ja så er der vel noget galt med forholdet til at starte med – et problem der ikke nødvendigvis handler om jul, Wham! eller snaps. Tænker jeg? 


“Jeg ved godt, at mange parforhold går i stykker efter sådanne julefrokoster og der bliver født en del børn i september med øjne og træk, der påfaldende meget minder om chefens”

Og jeg er single – jeg har ingen at tage hensyn til. Og jeg kunne godt tænke mig at prøve og knalde i kopirummet. Men jeg bliver aldrig inviteret derud. Hverken af chefen eller en kollega. Jeg ved ikke, om det handler om mig, eller det handler om, at cheferne hellere vil have sex med den hotte receptionist?

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Body-loving ikke body-shaming

Jeg kan jo godt forstå, at de hotte receptionister er i høj kurs og sådan en gammel tyk dame som jeg selv, ikke får tilbuddet – og samtidig er der jo også den der risiko for, at kopimaskinen braser sammen med mig ovenpå den. Det ville være en forholdsvis dyr afskrivning for chefen, bare pga. et hurtigt knald med damen her. Så der er selvfølgelig nogle andre risici man tager, hvis man skulle have lyst til et meget uforpligtende knald i et kopirum.

“Og jeg er single – jeg har ingen at tage hensyn til. Og jeg kunne godt tænke mig at prøve og knalde i kopirummet. Men jeg bliver aldrig inviteret derud. Hverken af chefen eller en kollega. Jeg ved ikke, om det handler om mig, eller det handler om, at cheferne hellere vil have sex med den hotte receptionist?”

Når alt kommer til alt – så synes jeg egentlig, man skal knalde løs i kopirummet til årets julefrokost i år. Man kommer af med de der seksuelle spændinger, der er mellem dig og chefen, eller mellem dig og ham den nye lækre nede fra HR afdelingen. Det er sjovt at knalde, og det er rigtigt sjovt at knalde, hvis en er iført en rød nissehuse og en rensdyrs-næse der blinker i takt.  Og endnu mere, hvis det er uforpligtende i et virkelig usexet rum med en masse papir. Jeg har i hvert fald tænkt mig, at tage den mest sexi kjole på jeg ejer, og så måske selv antyde overfor chefen, at jeg ikke har styr på knapperne på kopimaskinen, og så håbe på, han foreslår, at han da lige kan vise mig, hvordan den fungerer. Jeg ved det ikke kommer til at ske alligevel – men det skader sgu da ikke at prøve. 

“Jeg kan jo godt forstå, at de hotte receptionister er i høj kurs og sådan en gammel tyk dame som jeg selv, ikke får tilbuddet – og samtidig er der jo også den der risiko for, at kopimaskinen braser sammen med mig ovenpå den”

Og så husk, det er jo kun jul en gang om året. Og alle er så snotstive, at de alligevel ikke helt fatter, hvad fanden det er, de har lavet ude i det der rum.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Fra nu af drikker jeg kun champagne

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide