[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Reality Awards FTW

Jeg hader modeugen! Sådan helt intenst. Jeg har tidligere været en af dem, der blev inviteret til de her fester. Men når jeg kom til en reception eller en fest, kiggede alle på mig, som om jeg var det værste afskum. Hvad bilder hun sig ind, at komme her i H&M tøj – og også overvægtig. Pøj, hvorfor eksisterer du? Og da jeg ikke længere var blogger og hende forfatteren, så holdt invitationerne op med at komme – og ’de rigtige mennesker’ holdt op med at hilse, når jeg mødte dem. 

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Award season – Min yndlings årstid

Hvad jeg derimod ELSKER, er Reality Awards – her er alle afskygninger velkommen. I mandags var det tredje gang, reality branchen fejrede sig selv, og jeg sad på næsten første parket og slugte hele showet, mens jeg sippede alt alt for dyre fadøl.


“Hvad bilder hun sig ind, at komme her i H&M tøj – og også overvægtig. Pøj, hvorfor eksisterer du?”

Lad mig starte med slutningen af showet.  TV2s ”Landmand søger Kærlighed” vandt for bedste reality-program, og ikke et øje var tørt i Wallmans i København, hvor showet og den første af hele to efterfester blev holdt. Da vinderen blev råbt op, væltede det op på scenen med vært, bønder, folk bag kameraet og kvinder de har datet landmænd over den sidste sæson. Alle skide stolte og glade.

Tre af de mange deltagerene i Landmand søger Kærlighed’ vejer jo fandme mere end en hel sæson af Paradise Hotel, men ikke desto mindre var det nu deres fest! Og det var velfortjent. Jeg elsker ’Landmand søger Kærlighed’. Jeg elsker alt reality – eller det meste ikke. Der er sgu også meget lort derude. 

“Jeg elsker alt reality – eller det meste ikke. Der er sgu også meget
lort derude. “

Jeg har castet i en hel del år nu. Det vil sige, jeg er en af dem, der finder de deltagere, der er med i reality programmerne. Jeg stod i år og sludrede med Knaldperlen ude i rygegården, hvor det hele jo sker, når det ikke sker på scenen, og han sagde til en veninde: ’Hvis det ikke var for Marlene, ville jeg nok slet ikke have lavet fjernsyn’. Jeg er glad for hans ros, men jeg skal bestemt ikke have hele æren for, at han som den første reality deltager, fik sine helt egen catchphrases: ’Fedt mand, Spa’ og ’Du er hammerlækker’.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Overspringshandlinger

Jeg har sindssyg meget respekt for de mennesker, der stiller op i et reality format, om det er ’Landmand søger Kærlighed’, ’Paradise Hotel’, ’Singleliv’ eller ’De 3 Wichmanns’. Jeg har respekt for dem, fordi de underholder mig – ved at være dem selv. Om det så er ufrivilligt eller frivilligt – så er de helt filterløse og nogle gange helt uden nogen form for realitetssans eller respekt for dem selv, for at jeg kan blive underholdt hjemme foran fjernsynet. Og det burde vi fandme alle sammen have vildt meget respekt for!

“Jeg har respekt for dem, fordi de underholder mig – ved at være dem selv. Om det så er ufrivilligt eller frivilligt”

Derfor vil jeg også godt være med til at hylde dem til deres eget award show. Og lad mig bare være helt ærlig her: Det er et FREAKSHOW uden lige.  Der er så meget drama! Der er så meget polyester og silikone i den sal, mit hår levede sit eget liv hele aftenen. Folk møder op med buttplugs i numsen, der senere går i stykker, så ender man på sygehuset. Mænd møder op i blondedragter og ikke andet. De hujer og buher af de rigtige og forkerte vindere. Sidney Lee får body tequila af strippere på scenen, fordi det er hans fødselsdag. Oliver Bjerrehuus snaver med en kvinde, der vist nok er politiker, men som har pæne bryster. Folk falder ned af scenen og Sy Lee og Gustav giver hinanden en offentlig undskyldning, da de vinder prisen for Årets Bitchfight, fordi de er offentlige mennesker og har brug for at sige undskyld offentligt. Og så var der TopGunn, der så gerne ville feste med, men som konstant lignede en, hvis mor lige havde taget ham i at onanerer ned i en sok.

“Og så var der TopGunn, der så gerne ville feste med, men som konstant lignede en, hvis mor lige havde taget ham i at onanerer ned i en sok.”

Det vælter rundt med presse – alt fra Se og Hør (som livestreamede hele lortet) til Information, Kulturen på News og DR – dem alle sammen. De er alle med til festen – også TopGunn, der alligevel ikke var helt så stolt over det, fik jeg nævnt det? Og alt imens sidder hele min branche – os der laver programmerne – på de bageste rækker, og har en fest uden lige. Vi fester, fordi de her mennesker, der fejre sig selv, er så filterløse. De giver så meget af dem selv, og det er virkelig sjovt, akavet, pinligt, skørt og helt fantastisk.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Fra nu af drikker jeg kun champagne

Dog må jeg sige, at jeg var meget skuffet over den placering, jeg havde fået. Ved et bord, hvor jeg rent faktisk endte med at sidde med ryggen til scenen. Og på bordet lige ved siden af sippede de champagne fra flasker, der stod på bordet – mens jeg skulle betale 56  kroner for en stor fadøl. Det er ikke i orden, Reality Awards. Jeg forlanger et bord, hvor jeg kan se og hvor champagnen flyder. Det har jeg fortjent, synes jeg.

“De giver så meget af dem selv, og det er virkelig sjovt, akavet, pinligt, skørt og helt fantastisk.”

Det er årets fest, det er reality stjernernes juleaften. Den ene aften hvor de er mere en velkomne, og hvor de springer foran i køen til den anden efterfest på Billy Booze, og hvor TopGunn og andre såkaldt rigtige stjerner må stå i kulden i køen og vente på, det bliver deres tur til at komme ind og få taget en selfie med Mor Jette, Stephanie Star eller Knaldperlen.  

Jeg kan ikke vente til næste år! Det bliver et fantastisk freakshow!

____________

Læs mere på Facebook her & se vinderne her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide