WeyWey’s Column: Fuck Valentinsdag – men elsk mig lige lidt ikk’?

Facts

WeyWey’s Klumme

af Marlene Weybøll

@Marleneweyboll

Hvad fuck er det for noget, med det der Valentins Dag? Jeg er lige blevet mindet om, at det er lige rundt om hjørnet, og nu skal alle mænd have pres over, hvad de skal købe til deres kærester. Og single piger skal mindes om, de ikke har en kæreste og være ked af det, fordi de ikke får chokolade og blomster. Jeg er single – så vær sød at sende mig noget chokolade og blomster. Tak.

Men det fik mig også til at tænke over, at jeg helt vildt meget savner at være forelsket. Altså, det var ikke kun den kommende Valentins Dag, der fik mig til at tænke det. Det var egentlig fordi, der duftede så dejligt af forår udenfor forleden, og så kom jeg til at tænke på, at jeg savner foråret helt vildt meget. Og derfor kom jeg så til at tænke på, at med foråret kommer hormonerne og i hvert fald min lyst til sex stiger helt vildt, og så var det jeg tænkte, at jeg ikke har en eneste i min telefonbog, jeg kan ringe til, hvis jeg nu havde lyst.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Nej betyder stadig – og vil altid betyde nej!

Og så var det jeg tænkte: Gud, det er sgu da også skide lang tid siden, du har været forelsket i en mand. Eller også var det fordi, jeg forleden mødte en af de mænd, jeg har været så hovedkulds forelsket i, at det nærmest ødelagde mit liv, og han så så latterlig godt ud med sit rødlige hår og sit virkelig flot groomet skæg. Åh, Christian! Jeg savner lidt, at være forelsket i ham. Når han grinede, så kunne man ikke lade være med at grine også. Han har det bedste grin ever. Og så er han lidt ginger – og jeg elsker ginger mænd. Der er alt for få af dem egentlig, men jeg har været forelsket i tre gingers i mit liv. Åh… Og Christian’er. Dem er jeg også tit forelsket i. Jeg har haft 4 Christian’er i mit liv. En af dem var godt nok med K. Det er ok.

“Og så var det jeg tænkte: Gud, det er sgu da også skide lang tid siden, du har været forelsket i en mand. Eller også var det fordi, jeg forleden mødte en af de mænd, jeg har været så hovedkulds forelsket i, at det nærmest ødelagde mit liv”

Nå men, det var det der med at savne at være forelsket. Det behøver ikke engang, at være gengældt. Bare det at sidde og tale med veninderne og vende hvert et ord han har sagt, hver en vending og hver en sms. HVAD BETYDER DET!!?? HVORFOR SIGER HAN DET?? ELSKER HAN OGSÅ MIG? ELSK MIG! Og være helt frustreret. Ked af det – lykkelig og have alle mulige og umulige følelser i kroppen. Det savner jeg.

Jeg har haft masser af crushes. Masser. Jeg er god til at få crushes. Dem har jeg nærmest hele tiden. Sidst var i en chef jeg lige har haft. Fordi han var pæn på den der revisor-måde. Men så var han vildt sjov – det var meget overraskende. Og så har han sådan lidt magt, og det kan man godt tænde på nogle gange, ikke? Mænd der har lidt magt. Det kan godt være frækt.

“Bare det at sidde og tale med veninderne og vende hvert et ord han har sagt, hver en vending og hver en sms.. Ked af det – lykkelig og have alle mulige og umulige følelser i kroppen. Det savner jeg.”

Jeg har faktisk i mange år været helt vildt og urealistisk forelsket i Jake Gyllenhaal. På Brokeback Mountain måden. Se lige den kærlighedshistorie, hvis du ikke har set den endnu. Når jeg ser den, så leger jeg, jeg er Heath Ledger. Jeg får sommerfugle, når jeg ser film med ham eller bare et billede – de sommerfugle, man bare ved er kærligheds sommerfugle. Og forleden hørte jeg hans telefonstemme i et interview. Shut up, en sexet telefonstemme. Jeg har altid tænkt, at Jake og jeg ville blive et perfekt par. Hvis vi rent faktisk mødte hinanden, så ville vi blive forelskede med det samme. Han ville bare være sådan: Hvor har du været hele mit liv? Og jeg vil være sådan: Hvor har du været hele MIT liv? Jeg har sådan en fantasi, hvor han og jeg går sammen på en strand i solskin. Vi går i vandkanten og griner. Vi har det altid sjovt sammen, ikk’? Af en eller anden grund er vi begge klædt i hvidt. Vinden leger med mit lange hår og den hvide kjole, som ikke er en brudekjole og han har en åbenstående hvid skjorte på. Der løber to hunde Golden Retrievere (Jep!) rundt og leger omkring os. Af en eller anden grund, ser jeg det altid udefra i fugleperspektiv. Det er min vildeste Jake Gyllanhaal fantasi!

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Elsk dine fejl & dumheder

Lidt sølle egentlig, at jeg ikke bare fantasere om sex med ham. Men det er nok fordi, jeg ikke kun synes, han er helt vildt pæn. Det er rent faktisk fordi jeg tror eller jeg VED, han også er helt vildt sød og sjov og god at tale med, at han kysser godt og knalder godt også ,og at han vil passe på mig. Jeg har lidt samme idé om Jason Segel. Ham er jeg også urealistisk forelsket i. Jason Segel er virkelig sjov.

Men jeg gad godt lige nu at være forelsket i én som er virkelig og som måske bor i København. Gerne på Vesterbro. Jeg har lige til en fest mødt en – men ham crusher jeg bare på. Jeg gider ikke være forelsket i ham, og jeg ved, det aldrig ender med et engangsknald heller. Det er bare noget med, jeg kigger lidt på ham på Facebook og tænker, at han virkelig må være et godt knald. Det er et fint crush og er ok, når man ikke har nogle at være forelsket i. Jeg gør det samme med Oliver Bjerrehuus. Kigger på hans Facebook og tæker: Aj, hvor er han pæn, altså. Og vild og en drengerøv. Jeg tror ikke, han er bange for at prøve noget nyt. Han kunne jo faktisk være et crush der kunne blive et ægte crush. Aldrig noget med forelskelse. Bare et realistisk crush. For altså, jeg har jo mødt ham i virkeligheden. Og jeg har faktisk en af hans t-shirts, som han jo egentlig skal have tilbage. Men først når jeg har vasket den. Indtil videre har den ligget i en pose uvasket og lugtet af Oliver Bjerrehuus i lidt over et år. Jeg fik den af ham til en julefrokost på en natklub sidste jul. Jeg aner ikke om han gik barmavet videre i byen eller hvorfor jeg i det hele taget skulle have en t-shirt, der er alt for lille til mig. 

“Jeg har altid tænkt, at Jake og jeg ville blive et perfekt par. Hvis vi rent faktisk mødte hinanden, så ville vi blive forelskede med det samme. Han ville bare være sådan: Hvor har du været hele mit liv? Og jeg vil være sådan: Hvor har du været hele MIT liv?”

Hvilket minder mig om, at jeg er på juicekur og jeg er helt vildt sulten, og det nok bare er derfor, jeg drømmer om Valentins chokolade og kærlighed og Jake Gyllenhaal og Christian og Oliver Bjerrehuus og ham fra den der fest.

God Valentins Dag til alle jer, der får gaver – og send mig gerne chokolade.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være