[single_post_category_name]

WeyWey’s Column: Når man crusher på en fyr og sin veninde samtidig

Jeg skrev en klumme for et par uger siden, der handlede om, at jeg savnede at crushe på en mand. Og BUM! Så blev det marts og dermed også officielt forår, og så crushede jeg endelig på en mand – og en veninde.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Er du skruk nok til at prøve Babyfar Tinder?

Ej, jeg havde glemt, hvordan det var. At crushe på en mand. Jeg mødte en tidligere flirt til et lille arrangement i sidste uge. Jeg har ikke rigtig set ham, siden vi stoppede vores flirt, men han har altid været sådan en evighedsflirt. Sådan én der ikke går væk. Han ligger som et lille frø, og man vil altid have varme tanker om ham. Man ved bare, at det hele kan blomstre op igen – fuldstændig uden hæmninger – og fra det ene øjeblik til det andet. Man er egentlig på farlig grund her. Og ganske rigtig. Pludselig stod han overfor mig på en bar i sidste uge. Han var så latterlig flot, sexet, sjov og skøn. Så vidt jeg kunne forstå, for vi sludrede kort. Han stod mest bare foran mig og sludrede med alle dem omkring os. Jeg var bare sådan lidt mundlam og stod med et akavet smil, og maven trukket så meget ind, som det nu kunne lade sig gøre. Alt det gør det bare svært overhovedet at sige noget. Nå, men hele det her rendezvous varede max syv minutter, men du kender det godt, ikke? Du kender godt følelsen. Jeg havde lyst til at hoppe og danse hele vejen hjem med nye, sjove sommerfugle i maven.

“Pludselig stod han overfor mig på en bar i sidste uge. Han var så latterlig flot, sexet, sjov og skøn”

Jeg vågnede op som i en musical. Jeg havde lyst til at synge, og alt var bare smukt. Jeg tjekkede hans Facebook og Instagram, mens jeg sang den der Bruno Mars-sang ’Marry You’, som alle kvinder bliver friet til, og der kom små Askepot-fugle flyvende ind ad mit åbne vindue. Og jeg lo og øvede mig på min underskrift – til den dag jeg ville tage hans efternavn. Nogle mænd er som heroin. Et lille bitte skud, og så er du afhængig igen. 

Og så kl. 11:49 skete det. Han sendte en sms. Lige der troede jeg faktisk, at jeg skulle dø. Han skriver? Hvad vil han? Har han savnet mig? Hvorfor skriver han? HVORFOR? Man har 10.000 spørgsmål, inden man når at åbne sms’en. Og det var tre emojis. Det var det. Intet andet! Han havde sendt tre emojis. Hvad fanden betyder det? Jeg er langt fra ekspert på emojis. Jeg kan ikke lave sætninger i emojis. Hvad forsøgte han at fortælle mig? Det eneste, jeg hæftede mig ved, var, at der var en hjerte-emoji blandt de tre. Et hjerte. Han elsker mig? Eller… HVAD BETYDER DET? Alle mine veninder blev kontaktet. Et par dukkede endda op, og så gik vi ellers i gang med at analysere de tre emojis, som var det ’Forbrydelse og Straf’ af Dostojevskij. Nogen hentede endda vin på et tidspunkt! Jeg kan ikke huske hvem.  Det eneste, jeg virkelig husker, er, hvor fedt det er at være en lille smule lykkelig over en sms fra en mand, som man har et crush på. 

“Og så kl. 11:49 skete det. Han sendte en sms. Lige der troede jeg faktisk, at jeg skulle dø. Han skriver? Hvad vil han? Har han savnet mig?”

Slutningen: Vi havde en kort korrespondance, og så stoppede den. Efterfølgende kom jeg i tanke om, at han efter vores flirt har fået en kæreste og et barn – og så er den historie jo ikke længere. Men det var sjovt at finde sin indre fnisende forårskåde, lille pige frem igen og blive mindet om, hvor cool veninder er, når de smider alt, hvad de har i hænderne for at komme forbi med vin for at analysere tre emojis. Her kunne man meget passende høre flere sange: ’All By Myself’ med Celine Dion og også et par stykker med Beyonce: ’Drunk In Love’ og ’Irreplaceable’. Men alt er sådan set tilladt – alt med noget girlpower.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Juicekuren fra helvede

Og så har jeg fået en ny veninde, som jeg girl-crusher ret meget på. Vi har mødt hinanden gennem nogle fælles venner – og selvom vi har været bekendte i ret lang tid, så er det først nu, at vi sådan for alvor er blevet veninder. Det er en god ting, for når man bliver ældre, bliver det også af en eller anden grund mindre nemt at få nye veninder. Jeg ved ikke hvorfor.

“Efterfølgende kom jeg i tanke om, at han efter vores flirt har fået en kæreste og et barn – og så er den historie jo ikke længere”

Vi var ude for et par uger siden – sådan på en venindedate med drinks og chit-chat. Bare en venindeaften hvor man er sådan helt nyforelskede og fortæller ting om hinanden, fordi man har lyst til at vide alt om hinanden. Der røg måske et billede op på hendes Instagram. Sådan en glad selfie af os begge. Dagen efter var jeg helt lykkelig og havde også en anelse tømmermænd. Men så begyndte vores fælles bekendte at ringe og skrive til mig med alt muligt sladder, og havde hun mon sagt noget. Sådan noget med at bare fordi hun var en ny veninde, så kunne jeg da godt lige fortælle, hvad jeg havde hørt – så behøvede man ikke at være loyal. Den ene havde nemlig hørt rygter, og den anden havde set billedet på Instagram, og så var der nogen, der havde skrevet noget på Facebook. Nogle gange er det sådan, at når man har sådanne bekendte, så har man bestemt ikke brug for uvenner. Jeg skal ikke holde mig for god. Jeg kan sgu også godt bitche og sladre og være sådan ”Ej, gjorde hun virkelig det?”. 

“Vi var ude for et par uger siden – sådan på en venindedate med drinks og chit-chat. Bare en venindeaften hvor man er sådan helt nyforelskede og fortæller ting om hinanden”

Slutning: Det hele blev bare lidt for latterligt. Og nu har jeg det sådan, at den stakkels nye veninde slet ikke har brug for mig i sit liv, når alle tror, jeg bare er sådan en, som man ringer til efter sladder. Her kan man passende høre Adele. Bare alt med Adele. Adele går godt til alle former for hjertekvaler. Drop gerne girlpower-sangene her.

LÆS OGSÅ: WeyWey’s Column: Nej betyder stadig – og vil altid betyde nej!

Så der gik luften lidt af mit andet forårs-crush. Heldigvis blev vejret også koldt igen. Den der sol, der varmede mig forleden på min altan, er også væk. Så jeg venter på nye crush – og nye forårsfornemmelser.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide