Far til fire piger: Om at være kærester

Facts


Far til fire piger

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

Valentines Day-måneden har lige været over os, og den har givet mig noget at tænke over. Jeg har altid været en kæreste, som er kommet med gaver uopfordret – bare fordi at jeg fandt noget til min kæreste, som hun fortjente (siger jeg til mig selv). Da min kæreste blev til min hustru, ændrede det sig ikke super meget, udover at der nu også var børn inkluderet. Børn, som man vil gøre alt for og være alt for. Børn, man vil have 10370% fokus på og gøre sit bedste for, samt være den bedste far for. Midt i alt det skal jeg så også huske at være manden til min hustru. Det lyder nemt nok, dog har jeg personligt haft lidt svært ved at huske at prioritere det her med at være ægtemand. Dét at være far tog al min opmærksomhed i en periode.

“Det lyder nemt nok, dog har jeg personligt haft lidt svært ved at huske at prioritere det her med at være ægtemand. Dét at være far tog al min opmærksomhed i en periode”

Pludselig var det som om, at alt den kærlighed, jeg gav mine døtre, gjorde at jeg ikke huskede at rette kærlighed til min hustru også. Den balance med kærligheden, som før gik til hende, gik nu til døtrene.  
Stunder som Valentine’s Day og bryllupsdage er gode for os (læs: for mig) til at stoppe op og huske hinanden på at være kærester. Jeg tror nemt, at det kan komme til at handle om at være forældre først, og så måske kærester, hvis man husker det (eller tiden tillader det). For mig er det noget, at jeg nu prioriterer. Jeg vil vise min hustru, at jeg også har kærlighed til hende. Ikke bare sige “jeg elsker dig” – men også vise det. 

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Sådan er jeg en sundere far

I år prøver vi noget nyt: Kæreste-weekender!
Børnene bliver passet (tak mormor og morfar!) og vi tager på spa-weekend i Ystad og kæreste-weekend i Jylland på vores bryllupsdag. Det hele virker mega lige til at gøre. For os har det bare været mega svært at prioritere. Jeg siger til mig selv, at det ikke er fordi, at vi ikke ville være alene med hinanden, men at det derimod har været svært for os, at vi skulle få passet børn og tage væk, når jeg i forvejen næsten ikke var hjemme. Den følelse af at vælge ungerne fra, når jeg nu, i perioder, ikke så dem så meget i forvejen. 

“Weekender, hvor vi sikkert savner ungerne som tosset, men er sammen og har fokus på hinanden”

Men nu prøver vi det af – vi vælger kæreste-weekenderne til. Weekender, hvor vi sikkert savner ungerne som tosset, men er sammen og har fokus på hinanden. Jeg er sikker på, at det giver en indsprøjtning af kærligt overskud og gør at vi finder hinanden, uden at vokse fra hinanden. Jeg er sikker på, at kærestetid er vigtigt for vores forhold, så vi ikke glemmer os selv som kærester. Det behøver jo heller ikke altid at være kæresteweekender, men kan også bare være date nights. Jeg kender mange, som holder date nights med middag og en drink. Eller måske bare bio-turen, som vi gjorde en del før the kids. 

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Far – et forstyrrende element?

Det her er ikke en “Gud, hvor er det hårdt med børn!”-snak. Nej, det handler såmænd bare om, at vi skal huske hinanden på at huske hinanden! Huske at vælge hinanden til, også selvom hverdagen tit er fyldt med bleer og madpakker, og ikke lade logistikken ødelægge romantikken. 🙂

Allan har i februar 2016 startet sin egen blog, hvor du kan læse meget mere! Følg med på fartilfirepiger.dk, hvor du blandt andet også kan læse mere om Allans tur til Ystad. Du kan også følge Allan på Instagram under navnet @Fartilfirepiger.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er