[single_post_category_name]

Vi har fået ny klumme skribent! YAY!

Det er med stor glæde, at vi her på ChriChri kan introducere vores nye klummeskribent, Nikolaj Stokholm! Han vil én gang i måneden, dele en mere personlig side af sig selv, men selvfølgelig stadig med et sjovt perspektiv. Vi glæder os meget til samarbejdet og læse Nikolajs klummer! Velkommen til ”Stokholm tur-retur”.

Hvis du tilfældigvis ikke allerede kender til Nikolaj Stokholm, så er det på tide at du skal vide noget mere om ham. Nikolaj er en 26-årig stand-up komiker, som har været kendt på stand-up scenen i de sidste 9 år. Nikolaj rejser landet rundt og optræder I hele Danmark. Nikolaj er herudover især kendt for sin medvirken i TV2 ZULUs prisvindende serie ”SJIT Happens”. Her spiller han rollen som Øland, og er tilmed manusskribent. På DR Ultra har Nikolaj været med til at udvikle programmet: ”Ultras Sorte Kageshow”, hvor han også fungerer som vært. Senest har han medvirket i Kanal 5s ”5. HALVLEG”, hvor han bl.a. ror om kap og bliver udsat for en boksekamp.

Nikolaj har ikke altid været komiker,  men er i virkeligheden udannet sømand på et skoleskib, og er ikke bange for at lave en dieselmotor. Til Oktober skal han giftes med sin forlovede Isabella (som Nikolaj også kalder Mussemor), som han netop har købt lejlighed sammen med på Østerbro i København. Se Nikolajs første klumme lige her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide