De første skridt – Skab en ny retning

Facts

Pernille René

Pernille René, 21 år uddannet skuespiller

Pernille.Bjoernestad@hotmail.com

@pernillereneeb

http://pernillereneeb.dk

Pernille René er 21 år og er fokuseret på at skabe sig en fremtid som skuespiller. Pernille elsker at skrive og deler her ud af hendes opdagelser og erfaringer omkring personlig udvikling. Pernille vil gerne prøve at påvirke andre mennesker, til at ændre gamle vanemønstre og få mere ud af livet. Hun mener at man bør kæmpe med blod, sved og tårer hvis det er nødvendigt, da gevinsten er meget større en arbejdet.

Pernille deler her en klumme med jer om at tage de første skridt og skabe en ny retning.

”Okay, nu gør jeg det. Jeg tager mig sammen, og starter på sund mad i morgen.”

Den sætning, eller noget lignende kender de fleste af os helt sikkert. Specielt ved nytårstid har vi det med, at skabe disse for os selv. For nu starter vi jo på et nyt år, og så bliver det hele anderledes. De fleste af os kender så også følelsen af, at når den første uge er gået, så er det løbet lidt ud i sandet igen. Mange af os får slet ikke begyndt. Det må vel være meget normalt så, ik’?

Men hvorfor er det så at vi ikke gør det? Hvorfor er det, at det er så pokkers svært at tage de første skridt? Det er jo åbenbart rigtig nemt at finde ud af hvad man skal gøre. Men de fleste gør det ikke?

Det faktisk slet ikke så mærkeligt. Vi gør det som vi har for vane. Vi gør det, som vi tror er okay, og godt nok for os.

”Jeg er ikke vildt begejstret for mit job, men det er godt nok” – NEJ!

Der er ikke noget der fortjener at være i dit liv, hvis det kun er ”godt nok”. Det skal være fantastisk! Det skal give dig noget, som du personligt føler du kan bruge. ”Jeg vil gerne tabe 10 kilo” – så gør det. Start med det samme, med at lægge chokoladen fra dig. Hvorfor sætter man en dato? Jeg har selv tit sat mig et mål, og så derefter sat starten på det 1 uge efter. Det giver jo ikke mening. Smed mens jernet er varmt. Når man har begejstringen til at starte noget nyt, til at lave en ændring i sit liv, så skal man da gøre det der.

Men det er så svært for os at tage de første skridt. Det er noget nyt, og hvad nu hvis det ikke går? Hvad nu hvis det ikke virker? Men det ved vi jo ikke før vi er begyndt. Spring ud i det. Tag en chance. En ting er sikkert. Dit liv bliver aldrig ændret, hvis du ikke tager en chance.

Når man når ud over ”det første skridt” så står man i det. I starten er det fantastisk. Man kan mærke der sker noget, man er fokuseret, og man ved bare, at de er den rigtige vej. Så går der noget tid, og så kommer der som reelt et eller andet i vejen. ”Aarrg, jeg kan ikke lige nå at træne i dag. Jeg skal jo både hente børn, og lave mad, og så skal man jo også lige have lov at slappe af”. Hvor langt tror du man kommer på det?

 Tit hænger man i, en vis mængde tid. Og så begynder undskyldningerne at melde sig. Af en eller anden grund formår vi altid – jeg gør i hvert faldt – at retfærdiggøre det over for os selv. Det er jo helt okay, at vi lige misser en enkelt dag. Herregud, hvad gør det. Desværre medfølger det flere dage af den slags.

Der er ikke nogen der har sagt at det skal være nemt, at nå det man vil. Gå ud og gør det! Det er lige så nemt som ikke at gøre det. Det som er det hårde ved det, er at du ændrer en drastisk ting i dit liv. Det tager tid at hele. Men så tænk på når du er der! Tænk på når du står 20 kilo lettere end sidste år. Tænk på når du står med uddannelsen, som alle sagde du ikke kunne klare. Du når dine drømme.

Du kan vælge at gøre det, eller du kan vælge at lade være. Det ene er lige så nemt som det andet. Men hvilket liv ønsker du?

Jeg kan sige at personlige erfaringer, at det er arbejdet værd. Du får en frihed og en lykke bagefter, som du ikke kan beskrive.

Du har et liv. Skab det selv, og skab din egen frihed.

Kærlig Hilsen
Pernille

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og