Far til fire piger: Om at holde en skøn sommerferie i Danmark

Facts


Far til fire piger

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

Jeg ved godt hvad overskriften skriver, og ja når jeg nu tænker tilbage (!) på vores ferie, ja så var den skøn. Vi har haft nogle andre projekter med huset, og synes simpelthen det var for dyrt at rejse i skolens sommerferie. Vi besluttede at blive hjemme, og vi aftalte at det med garanti stadig blev rigtigt hyggeligt!

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Om at være kærester

Nu forholder det sig sådan, at vi har verdens dårligste ferievejrs karma. Det kræver nok lidt forklaring. Ser I, når vi holder ferie så skal vi være heldige hvis solen skinner. Som i “Hej vi rejser til Thailand og det regner i over to ud af fire uger”. Eller “Hej vi har ferie i Danmark og det er gråvejr og køligt indtil vi skal tilbage på arbejde – så kommer solen nemlig”. Sådan har det været i en del år. Og det er ikke optur. Lad os være enige om at Danmark er fantastisk om sommeren – hvis det er sommer. Men vores ferie ender med mig med shorts på, (det er sommer!) der pisse fryser – og som er på stranden i fem minutter, hvor der er sol, og ender med at spise is i bilen fordi det regner. Det er vores vejr karma.

“Nu forholder det sig sådan, at vi har verdens dårligste ferievejrs karma. Det kræver nok lidt forklaring. Ser I, når vi holder ferie så skal vi være heldige hvis solen skinner”

Når det så er sagt så har vi haft nogle fantastiske oplevelser PÅ TRODS af vejret. Vi havde en forlænget skøn weekend i Nordjylland på et fantastiske hotel og med Skallerup seaside resort oplevelser. Fårup Sommerland som aldrig fejler (ligegyldig hvilket vejr vi snakker – og med verdens sejeste hotel). Cirkus Summarum og dyrepark besøg. Slotbesøg med picnic og hygge i dejligt vejr (den dag skinnede solen). Vi havde haveprojekter med højbede, og planteprojekt og nåede at “vinterklargøre” haven. Altså i juli måned…  

LÆG OGSÅ: Far til fire piger: Vigtigheden i kæresteture

Og ganske rigtigt, da dagen så kom hvor ferien var slut og jeg gik på arbejde startede sommeren og solen kom frem. Ganske rigtigt var vores ferie karma ligesom den plejer. Men glædeligt var det at døtrene stadig havde ferie. De fik lidt sol og badning i haven (som var vinterklargjort). De fik lidt sommer! 

“Og ganske rigtigt, da dagen så kom hvor ferien var slut og jeg gik på arbejde startede sommeren og solen kom frem”

Det er klart at jeg – når jeg tænker tilbage på ferien – kan se at vi har lavet en del, OG vi har hygget os. Vi har været sammen som familie og den tid er vigtig – ligegyldig hvilket vejr. Når det står på dog, er det som om det fylder en del. Tanken om at holde sommerferie uden sommer. Måske skulle man bare bide i det sure æble og rejse om sommeren. Med resten af Danmark. Jeg er nok bare mere til dansk sommer (når der er sommer) også rejseri mod varme om vinteren…

Allan har i februar 2016 startet sin egen blog, hvor du kan læse meget mere! Følg med på fartilfirepiger.dk eller på Allans Instagram-profil @fartilfirepiger.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være