Kiss & Drive:  Mercedes SLC 43 AMG…eller snarere OMG!

Facts


Christina Wedel

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist.

– Christinawedel.dk –

– Kissanddrive.dk –

Gem

Det her er ikke bare én BIL. Det er en drøm på hjul. En tur i byen. Et Swipe på Tinder. En tur i Spa i Sverige. En selvtillidsboosterkur. Det er en f…….g rumraket. Kig lige på billederne igen.  Der er ingen skarpe kanter. Ingen tumpede faconer. Ingen spild af udstyr. Det er en helt enkel genistreg. Fra 1.154.100 kr. til 1.361.460 kr. med alt det sjove udstyr i. Ville jeg give det for den? Det kan du bide dig selv i overlæben på jeg ville. Jeg vil hellere bo mindre og have mindst 3 fede biler i garagen. JO SERIØST. Og jeg vil ønske for dig, at du også får prøvet et par superbiler i dit liv. Også selvom du påstår du ikke er til biler. 

LÆS OGSÅ: Vi har fået ny klummeskribent: Kiss & Drive

Hvis du kun har prøvet en lille eller mellemklasse bil. Måske med aircon og stik til din iPhone, måske endda med trådløs telefon og bakkesensor. BUT STILL. Denne bil er en klasse for sig selv. 

Når jeg tester disse superbiler, kører jeg MEGET. Min uge er planlagt så jeg ikke spilder tiden. Jeg har fotosteder jeg sparer på og er altid på udkig efter nye smukke steder. For mig er en Cabriolet forbundet med frihed og luft, og det er en havn også. Jeg kørte til Skovshoved Havn og havnen stod STILLE. Mænd og kvinder kom op af bådene og gik rundt om bilen, der blev talt og peget og jeg fik masser af ros. Sagde jeg at jeg var biltester, og at den ryger tilbage til Mercedes om lidt?. Øhh nej.

Hvad er det med de biler med stjernen. For det første er det LYDEN. Den lyder som en meget vild leopard, som ligger under bilen og bare venter på at, jeg trykker på speederen. Så lyder der små eksplosioner fra udstødningen. Man har flere forskellige indstillinger. Og ryger den i Sport eller Sport plus vender folk sig på gaden. Cyklister pifter, folk laver Thumbs up og unge fyre griner og peger. Den lyd er så F.R.Æ.K

Den kører fra 0-100km/t på 4,7 sek. Det er hurtigt! Og jeg elsker alle tilkørsler til motorveje, for det er her, man kan prøve den påstand af. Skulle hilse og sige det er rigtigt…

Jeg smiler over hele hovedet når jeg kører ”mine biler”

Jeg har nemlig været smart. Jeg er en af meget få kvinder, som tester biler. Hver dag hele året rundt. Fordi bilimportørerne tror kun det er mænd, der gider skrive om fede biler. Eller var det egentlig fordi ingen kvinde havde meldt sig? 
Jeg melder mig. Igen og igen. For denne rus, vinden i håret og musikken som kommer fra motorblokkens dybe indre, bliver jeg aldrig træt af.

Hvis du får lyst til at prøve en tur i en fed bil, kan du jo altid gå på nettet her og booke en prøvetur. Det har aldrig gjort noget dårligt ved en kedelig søndag. En helt almindelig mandag. Eller en herlig fredag. Man skal have ”rent” kørekort og pæren i orden. Man underskiver nogle papirer, og så er det afsted. Nogen gange skal man bare huske at spørge. For det eneste man kan få er et nej. Og det sker faktisk utroligt sjældent.

Denne smukke bil hedder som sagt en Mercedes SLC 43 Roadster AMG og du kan læse alt om den her.
Normalt er noget som helst rødt, blandet med sort eller gråt, forbudt i min verden. MEN en rød sele til sådan en fartdjævel, når de ellers holder sig fra også at smide røde streger og syninger ind i kabinen. Det holder!

Nede i det lille ”læderskrin” ligger knappen til at køre taget ned med. Totalt 007.

Her ved Strandvejen i Nordsjælland tager jeg tit et lille break med mine biler. Det er bedre end 4 massager på en uge eller en ansigtsmaske. Jeg bliver åndeløs hver evig eneste gang.

Følg med her på ChriChri, hvor du snart vil kunne læse en klumme mere fra Christina, men indtil da kan du læse meget på www.kissanddrive.dk. Følg også Christina på Instagram og Facebook.

Gem

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive