Klummer

Vi har fået ny klummeskribent: Kiss & Drive

Facts

Christina Wedel

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist.

– Christinawedel.dk –

– Kissanddrive.dk –

Det er med stor fornøjelse, at vi her på ChriChri redaktionen kan introducere vores nye klummeskribent, Christina Wedel fra Kiss & Drive!

Hvem er Christina Wedel?

Christina er personlig shopper og stylist. Hun underviser også i god kundeservice og efteruddanner butikspersonale. Læs mere på Christinas website. Men Christina er meget mere end det! Hun er nemlig helt vild med biler og driver også sitet Kissanddrive.dk. Christina har siden 2011 kørt land og rige tyndt for at anmelde biler. Christina siger at biler giver hende den ultimative frihedsfølelse, og at biler ikke kun er for mænd – der er masser af kvinder som går op i biler og netop det, glæder vi os til at læse meget mere om.

Læs med her hvor Christina har sin første klumme.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *