Stokholm tur-retur: Sandheden om mænd & kvinder på shopping

Facts


Nikolaj Stokholm

26 år, komiker, forlovet med Isabella også kaldet Mussemor.

Gem

Kan du huske den der følelse man havde juleaften, da man var barn? Man var spændt, man glædede sig og kunne på ingen måde vente. Sådan havde jeg det i hvert fald, og når jeg så havde plaget min mor i timevis, sendte hun mig ind på værelset.

Der sad jeg så og skulle underholde mig selv med en walkman med et overspillet kassettebånd indeholdende børnesange om jul. En af sangene var bl.a. den der, hvor omkvædet lyder: “I aften er det juleaften, men der er længe længe til (…)” – Det hjælper jo overhovedet ikke på min spænding! Sådan en lortesang… Sådan har jeg det lige nu, hvor der er under en måned til, at mussemor bliver min og kan kalde sig fru Stokholm. Der er intet, der kan hjælpe mig til at holde min gejst og spænding nede. Jeg har det fuldstændigt som et barn, der venter på juleaften, men al den her glæde og spænding er bygget op til den ene dag.

 

“Der er intet, der kan hjælpe mig til at holde min gejst og spænding nede. Jeg har det fuldstændig som et barn, der venter på juleaften…”

Så slog det mig, at vi jo også skal på bryllupsrejse lige efter. Så festen stopper slet ikke ved brylluppet! To dage senere drager vi nemlig til Italien – først til Venedig og bagefter til Milano, hvor vi skal spise god mad og drikke fantastiske vine. Det er i hvert fald min dagsorden. Isabellas er en lidt anden. Milano er jo også en af Europas modebyer, og ordet shopping er nævnt mange gange i forbindelse til bryllupsrejsen.

LÆS OGSÅ: Stokholm tur-retur: Jeg står for indbydelserne

Isabella er svært glad for shopping. Jeg vil ikke sige, at hun har et decideret problem, men hun læner sig op ad et gavekort til AS (anonyme shoppere). Hun kan rent fysisk ikke proppe mere ind i sit skab. Hvis jeg har vasket tøj, og jeg hænger det på plads, er jeg nødt til at hænge nogle af hendes ting ind i mit skab. Hun har altid en undskyldning for købe endnu mere… Så mangler hun en sort t-shirt, så har hun ikke en stribet skjorte, så mangler hun en kjole hvis vi skal noget osv. Jeg har sagt til hende, at hun ikke må kigge på tøj på sin telefon, inden hun ligger sig til at sove. For så banker hendes hjerte hurtigt, og så har hun svært ved at falde i søvn. Da jeg sagde til hende, at jeg vil skrive om hendes shopping her, sagde hun med sin søde stemme, at det var okay, men at det godt kunne være, det kostede mig en tur i COS. Se, nu er ChriChri jo et magasin for kvinder, og det kan da godt være, at du, mens du læser det her, tænker, at sådan er vi da alle sammen. Men nu jeg er jo en mand og kan ikke se det hyggelige i shopping.

 

“Jeg vil ikke sige, at hun har et decideret problem, men hun læner sig op ad et gavekort til AS (anonyme shoppere).”

For mussemor betyder det at købe noget lige så meget, som at gå i en butik, hygge sig, drikke en kop kaffe og så videre til næste butik. Jeg indrømmer blankt, at jeg falder udenfor den gennemsnitlige mands garderobe. Jeg har også utrolig meget tøj, jakkesæt og skjorter, men jeg kan jo heller ikke sidde i det samme, hver gang jeg er i fjernsynet. Og jeg ved også godt, at dametøj er meget billigere end herretøj. Så det her er på ingen måde et klassisk brokkeri over for meget tøj. Det er derimod et opråb til alle jer kvinder – og også til min egen mussemor. Vil I ikke godt lade være med at tage os med på shoppetur, please? Og du sidder nu og tænker, at din mand gerne vil med, han er ikke ligesom alle andre mænd – men jo, det er han. Vi har ikke tålmodigheden til jeres shopping – og nej, vi skal heller ikke sættes af i Fona, som børn, der bliver parkeret i IKEAs legeland. Teknik er ikke spændende at kigge på. Vi vil bare gerne være derhjemme og glæde os til, at I kommer hjem og lykkeligt viser alle jeres fine nye ting frem. Men hvis nu du af uransagelige årsager har fået lokket din bedre halvdel med på shopping, så sørg endelig for at have en cola i håndtasken, forvent ikke at han svarer på dine spørgsmål og vær sikker på at hans iPhone er helt ladt op! Er alle disse ting opfyldt, skal det nok gå godt. God shopping!

LÆS OGSÅ: Stokholm tur-retur: Forberedelserne til det perfekte frieri

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være