Kiss & Drive: Endelig kan man sende SMS, mens man kører bil!

Facts

Christina Wedel

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist.

– Christinawedel.dk –

– Kissanddrive.dk –

Nej nej, altså ikke med hænderne. Men mange af de nyere biler har så fede systemer, at man ved at koble sin iPhone eller smartphone til bilen, kan indtale sin besked via f.eks. SIRI, mens man sidder og kører. Dét, og mange andre ting, kan den nye, fede Peugeot 3008, som faktisk også er blevet valgt til årets bil i 2017.

LÆS OGSÅ: Vi har fået ny klummeskribent: Kiss & Drive

Ja, du har hørt om Årets Mand eller Årets Skønhedsprodukt, men er Årets Bil vigtig for dig? Ja, fordi bilen bliver målt på en masse parametre, som har betydning for alle os der elsker at køre bil. Det er både design, sikkerhed og økonomi, og så er det en masse bil-journalister, som faktisk har forstand på biler, der er med til at bedømme bilen. Du kan læse mere om Årets Bil Danmark her.

Da jeg testede bilen, var Peugeot 3008 én blandt 5 kandidater som kunne vinde. Her sidst i november blev den så endelig valgt, og det er første gang en SUV (du ved, den lidt høje, seje firhjulstræktype bil) som har vundet årets bil. Og det er lige noget mig, og måske også dig? Den føles høj og sikker at stige ind i, der er plads til liv, børn, sportsudstyr og masser af shopping og så ser man lille og lækker ud inde i sådan en fyldig fætter. Læs alt om bilen her

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Mercedes SLC 43 AMG…eller snarere OMG!

Jeg forstår godt valget. Se filmen her:

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og