Far til fire piger:  Hov! Hvor er min julestemning henne?

Facts

Far til fire piger

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

– Besøg Allans blog her –

Jeg husker julen som magisk, da jeg var barn – ja jeg handlede julegaver med min far den 24/12 (kan I huske, da det kunne lade sig gøre?) og aftenen var fuld af kærlighed og familie. Jeg har forsøgt at videreføre disse juletraditioner (ikke julegaveindkøb for sent…) og sidder her til aften med en forundrende følelse i maven. Ser I, jeg er ikke i julestemning. Jeg kan høre julemusikken, se julelysene der blinker og dufte gløggen og de brændte mandler. Men den der følelse i maven er der ligesom ikke rigtigt…

LÆS OGSÅ:  Far til fire piger: Vigtigheden i kæresteture

Da jeg tidligere arbejdede i butik som sælger, og arbejdede i døgndrift, kan jeg huske følelsen af en julestemning der kom snigende den 24/12 om aftenen. Men først der! Jeg havde sagt glædelig jul til 92.639.201 kunder i Mulberry, og ment det, nuvel, men stadig ikke rigtigt følt den der magiske julestemning. Som jeg tidligere har skrevet om herinde så er julen også lig med sorg for mig da jeg mistede min far d 19/12, nogle år tilbage. Og julen derefter var underlig og tom. Jeg husker ikke så meget fra den juleaften. Savnet er noget jeg stille men sikkert lærer at leve med. Det er en del af mit voksne liv. 

Men hvad er det så der gør, at jeg ikke har den der julefølelse, som jeg venter på? Hvad er det, jeg gør forkert? Er det for meget arbejde (nuvel, jeg har arbejdet en del!)? Er det for mange aftaler i weekenden? Er det fordi, jeg har misset Lucia-optogene og julesmåkage-bagning? Er det bare vilkårene som voksen i julen? Jeg har forsøgt at julehygge, når jeg havde fri. Vi har julepyntet op i huset og hentet juletræ, og det var jeg med til! Men jeg sidder stadig med følelsen af, at denne jul har været fyldt med arbejdslogistik – når far er kommet hjem, er mor lige gået. Den stemning har der være i denne jul.

“Mine døtre er til gengæld vilde med julen. De har den magi, som jeg husker selv at have som barn. Deres julelys i øjnene er fantastiske. Dog har jeg ikke haft så meget tid til at se ind i deres smukke øjne. Måske er det netop det, jeg mangler – tiden til at være sammen med dem og min hustru bare!”

LÆS OGSÅ: Far til fire piger

Mine døtre er til gengæld vilde med julen. De har den magi, som jeg husker selv at have som barn. Deres julelys i øjnene er fantastiske. Dog har jeg ikke haft så meget tid til at se ind i deres smukke øjne. Måske er det netop det, jeg mangler – tiden til at være sammen med dem og min hustru bare! Måske skal jeg bare se frem til, når jeg har tiden til det. Og håbe og tro på at jeg får mere tid. Og om ikke andet kan være til stede omkring juleaften – aftenen som kommer til at være magisk. Med min familie. Jeg ved ihvertfald, hvad jeg ønsker mig i gave til næste jul. MERE TID 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive