[single_post_category_name]

Kiss & Drive: Den vildeste Porschetur

Tag med mig på en lille tur til Tenerife. Her var jeg inviteret til lanceringen af den nye Porsche 911 Carrera S. Min FØRSTE tur i en Porsche… GISP! 

Et af de lækre perks ved at være bilanmelder er, at når man vågner om morgen og kommer ud af sit terracotta rækkehus-suite, så står der en bil til hver… at teste. Min havde denne vidunderlige farve, som hedder ”Miami Blue”, og som du kan se på billedet ovenfor. Der var også en kaffevogn (til hver) med porsche-kopper, morgenmad og gear. #Ilovemylife

Læs klummen fra Berlinske Bilen her, som jeg var meget stolt og flov over at skrive… 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Endelig kan man sende SMS, mens man kører bil!

Hvis du nogensinde skal prøve noget vildt, så book en tur på én af Porsches mange cool. Det kan både være på en bane med sne og is, eller med en professionelt bag rettet. Se de mange cool events lige her. 

Læs alt om bilen her. Den er røvdyr, men jeg skal have en, en dag. Jeg lægger mig fladt ned. 

Husk at kør i noget flabet ind imellem. Det gør livet sjovere. 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Mercedes SLC 43 AMG…eller snarere OMG!

Se med her hvordan min køretur i en Porsche 911 gik.  

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide