[single_post_category_name]

Kiss & Drive: BMW i8 bilen, der kan blæse og have mel i munden 

Denne artikel bliver meget kort, da jeg har lavet to film. Den ene af filmene er kort og med musik, hvor jeg viser den mest spacede bil, jeg kunne finde på at elske. Den anden film er lidt mere saftig og nørdet, og hvor jeg har inviteret en gæst til en lille snak i den lækre BMW i8. 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Shoppetur til Tyskland i den familievenlige FORD

Det ligner en fremtidsbil, men en fremtidsbil der er landet i nutiden. Den hedder BMW i8, og er det man betegner som en Plug-in Hybrid. Det er altså IKKE en ren elbil, men en brændstofdrevet bil, som har en VIRKELIG smart hjælpemotor drevet af el, og som kan oplades. Den kommer fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder. Det er altså HURTIGT, skulle jeg hilse at sige, mine damer. Den her lækre og meget hurtige bil koster over 3 millioner. AV! Læs alt om bilen her

Det er usædvanligt, at jeg er vild med en bil, som ligner noget fra ‘Tilbage til fremtiden’, men det gør jeg altså. Hvis du vælger at se begge film, kan du både se og høre hvorfor.

Hvis du vil starte med at nyde noget pænt og lidt lækkert musik i et par minutter, skal du se denne her film: 

Hvis du vil møde mig og en af mine yndlingsmænd, når det kommer til biler og snakken derom, så se med i videoen nedenfor. Han hedder Henrik Dreboldt, og han skriver om biler og livstil for Berlingske. Samtidig har han en blog, som du kan se her. Vi, eller han, nørder derudaf i over 10 minutter. Han svarer på vigtige spørgsmål alt inden for biler, design, hybrid, fremtiden, fjerene på hovedet af en fredet Kongepingvin til genbrugs Fakse Kondiflasker. Er du til nørder, så synes jeg du skal se den her film: 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Den vildeste Porschetur

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide