Vi har fået ny skribent! Velkommen til Jakob

Facts

Jakob Genz

Jakob er 35 år og arbejder i dag som sport- og kulturskribent.

Han har siden 2004 været sammen med kæresten Katrine. De har sammen Ella Margrethe, 5 år og Frederik Marvin, 8 år. 

Det er med stor fornøjelse, at vi her på ChriChri redaktionen kan introducere vores nyeste mandlige skribent, Jakob Østergaard Genz. 

Hvem er Jakob?

Jeg er en mand på 35 år, der siden sommeren 2004 – hvor Jesper Grønkjær scorede til 2-0 mod Bulgarien ved EM i Portugal – har været sammen med Katrine. Sammen er vi forældre til Ella Margrethe (5), der er lige dele Pippi og prinsesse, og til Frederik Marvin (8), som elsker at tegne fabeldyr og som arbejder hårdt på at ligne Zlatan.

Oprindeligt er jeg uddannet cand. mag. i Kultur og Formidling og efter et par år som forsker og ekstern lektor, arbejder jeg i dag som sport- og kulturskribent for diverse danske aviser, magasiner og sites.

Jeg er måske grundlæggende lidt små-pessimistisk, drikker i perioder mere rødvin end det tilladte, nyder at læse Schopenhauer, mens jeg hører Miles Davis, og så synes jeg, at min kone bruger for mange penge på apps, øko-grønsager og tøj. Og nå ja, børnene roder også lidt for meget. Men heldigvis har jeg også en ‘peppy’ side, der fra tid til anden kommer til udtryk i rendyrket charme med en snert af optimisme. Og jeg glæder mig til at vise begge sider af mig selv, når jeg herinde på ChriChri skriver (mande-)klummer om store såvel som små ting i (kvinde-)verdenen.

Læs med her, hvor du finder Jakobs første klumme! 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være