Den ærlige venindebog: Kom tæt på Nikolaj Stokholm

Facts


Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er 27 år og komiker. Han er gift med Isabella Stokholm – også kaldet Mussemor.

 

Kan du huske hvordan man i folkeskolen, så snart det blev frikvarter, sendte venindebøger rundt på tværs af klassen? Her lærte man en masse om sine veninder, som man måske ellers ikke vidste. Her på redaktionen savner vi de gamle venindebøger og vi har derfor inviteret vores søde ‘veninde’ Nikolaj Stokholm til at skrive i vores ærlige venindebog. 

LÆS OGSÅ: Den ærlige venindebog: Ruben Søltoft

Navn: Nikolaj Stokholm

Fødselsdato: En mørk januarnat i 1990.

Yndlingsfarve: Mussemors øjenfarve … årh, hvor er det sødt.

Yndlingsret: Jeg er pjattet med smørrebrød.

Yndlingssuperhelt:  Jeg kan godt lide den der elefant fra støvsugerreklamerne. Det er måske ikke en superhelt, men den danser sjovt. Jeg forstod ikke spørgsmålet… 

Hvad drømte du om at blive, da du var lille?
Uh, den er god. Jeg drømte om at blive lastbilchauffør. Sidde i en kæmpe Scania og køre ned gennem Europa med havrefras på ladet. bare snakke i walkie-talkie, aldrig komme i bad og spise chokolademadder og McDonald’s. Living la vida loca.

Hvad elsker du mest ved dit arbejde?
Når folk griner. Så ved jeg, at jeg har gjort det godt.

Hvad er din hobby?
Mit arbejde startede jo som min hobby, og pludselig blev det mit arbejde. Så jeg har ikke rigtig nogen hobby. Men når mussemor sover, ligger jeg på telefonen og kigger på gamle lastbiler, der er til salg. Sådan en vil jeg gerne købe en dag, så jeg kunne sidde bag rattet og sige brummelyde med munden og være 7 år igen.

Hvad har været dit livs pinligste øjeblik til dags dato?
Da jeg afslørede i et kvindemagasin, at jeg godt kunne tænke mig en gammel lastbil. What a freak.

Hvad er det bedste råd, du har fået?
Da jeg som som 17-årig startede i standup og ikke vidste noget, gav Torben Chris mig et ret fint råd. Tag kun imod de råd, du kan bruge. Og det har jeg tit tænkt over. For hele livet giver folk en gode og dårlige råd, og dem skal man lære at navigere i.

LÆS OGSÅ: Stokholm tur-retur: Sandheden om mænd & kvinder på shopping

Hvilke tre ting ville du tage med, hvis du var strandet på en øde ø?
De sidste tre udgaver af SE og HØR for at se, hvad SE og HØR-manden ville tage med. De er sgu så kvikke, de drenge.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og