[single_post_category_name]

Kiss & Drive: Sådan ser det ud når kvinder matcher med bilerne

Jeg har været i Lisabon, og prøvekøre den nye Kia Rio, som kommer til Danmark i marts. Kia har som en af de få mærker 7 års garanti, og altid en masse lækkert standardudstyr. Her mener jeg, at det følger med bilen, når du køber den. Du skal altså ikke ud at betale en masse ekstra. Det er da noget vi alle godt kan lide.

LÆS OGSÅ:  Kiss & Drive: Kør topløs med Mercedes C400

Det er specielt farverne vi kvinder lægger mærke. Jeg elsker når man har brugt samme farve inde i bilen, som den jeg har på neglene på øverste billede. Det er faktisk en super flot, blodrød farve, som Kia bruger, til forskel fra de fleste andre mærker, som ofte bruger postkasserød. Det får det hurtigt til at se billigt ud. Vil du læse mere om bilen, kan du gøre det lige her

Jeg blev filmet af en tysk kvindelig fotograf, som hedder Beate. En sød dame, men Beate og jeg skal dog lige tale lidt om, at man IKKE skal filme en 47-årig madamme nedefra…

I hvert fald synes jeg, at du skal se filmen, hvor jeg prøver bilen og dens nødbremsesystem af på en bane. Denne gang både som kører og som passager. Se med her.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide