[single_post_category_name]

Kiss & Drive: Kør topløs med Mercedes C400

Er Cabrioletbilen kun egnet til sydeuropa og LA? Ikke hvis du spørger mig. 

I gamle dage var en Cabriolet en sommerbil, fordi taget var af stof og derfor pisse utæt. Den var kold om vinteren, altså bilen. Der var til gengæld sommerfælge og pyntelister, som nemt kunne ruste, MEN i dag har alle luksusbilbrands respekt for sig selv (og mig tydeligvis). Flere af deres modeller er med ”topløs” mulighed. Du kan læse mere om bilen her

LÆS OGSÅ: 4 lækre damer sparker dæk på den nye Toyota C-HR 

De har fuldautomatiske foldetage, varme i nakkestøtterne og fuldstændig samme komfort som i en ”helårsbil” bare med mulighed for sol og luft, når man har lyst til det. Sommer om vinteren, hvis du spørger mig. 

Jeg har kørt en tur i en Mercedes C400 4Matic. Se med her, hvordan jeg mener, at man kan være ”topløs” hele året rundt…

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide