Klummer

Kiss & Drive: 4 lækre damer sparker dæk på den nye Toyota C-HR 

Facts


Christina Wedel 

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist 

– Christinawedel.dk – 

– Kissanddrive.dk – 

Toyota har lanceret en ny bil, Toyota C-HR. Det er en bil der også kommer som hybrid, hvilket betyder at den både kører på benzin og på el. Den har et lavt CO2-udslip, hvorfor den er miljøvenlig. Det er faktisk en rigtig god bil. Den har en stor fanskare, og er kendt for at køre drøn godt og ikke mindst ‘holder den sig godt’. Det er et rigtig godt renomme at have. 

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: Shoppetur til Tyskland i den familievenlige FORD 

MEN jeg synes bare tit deres biler er lidt… grimme. Det er selvfølgelig en smagssag, og derfor synes jeg, at det var sjovt at bede nogle damer om at kigge på en Toyota sammen med mig. Selskabet bestod af skønne damer, Julia Lahme, Ditte Okman, Emilie Van Hauen og Saszeline.

Netop den her Toyota C-HR synes jeg IKKE er grim. Jeg synes den er spændende, den kører strålende, og har et rigtig flot design i forhold til både lygter, interiør og kurver.

Toyota C-HR er anderledes. Personligt er jeg mest til den sorte, fordi jeg synes, at det er der, at den bedst kommer til udtryk og bliver super smuk. Bilen kører samtidig mellem 16 og 23 på literen, alt efter hvilken model du vælger. Hybridbilen er klart en del af fremtiden, og hvis du vil læse mere om den, kan du gøre det her

LÆS OGSÅ: Kiss & Drive: BMW i8 bilen, der kan blæse og have mel i munden 

Der er blevet lavet en lille film om vores tur sammen med en Toyota C-HR, som du kan se nedenfor. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *