Om at have mange børn…

Facts

Far til fire piger

Allan er 35 år og er gift med sit livs største kærlighed, som han har fire dejlige piger sammen med.

– Besøg Allans blog her

– Følg Allan på Instagram her – 

Vi har fire skønne døtre, og når denne information kommer på bordet, er folk ved at falde ned af stolen, imens de kløjes i deres Latte Machiatto. Og jeg forventer at følgende kommer… Enten er det – “har du børn?”, hvis jeg nævner mine døtre, derefter “FIRE DØTRE?????”. Eller også er det en ven eller kollega som siger “Allan har fire døtre!!” som om at sensationsværdien i netop dette kunne sammenlignes med, at Elvis stadig var i live…

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Om at holde en skøn sommerferie i Danmark

Der sker flere ting derefter, folk er altid mega søde og siger, at jeg er ung (hvilket er en løgn…) og at det da er super magisk (hvilket det er – for det meste). Jeg får også de blikke der nærmest skriger “ER I FREAKING SINDSYGE???!!!” eller “ER I EN RELIGIØS SEKT?”. Og jeg forstår det egenligt godt. Okay måske ikke det med sekten – nuvel – men vi har flere børn end det er “normalt”. Men burde det ikke være ligegyldigt? Burde vi ikke hylde hinanden ligegyldigt hvor mange børn vi har? Burde vi ikke stoppe med at have en kasse man skal passe ind i som familie?

“En rigtig familie er en mand og en kvinde og de har 2 børn en dreng og en pige!”

Jeg forstår godt folk der har taget et valg om ikke at ville have børn. Der kan det godt være voldsomt at vi så har 4 af slagsen. MEN, ligesom at jeg ikke har nogen mening om at de har taget et valg, så burde det vel komme tilbage til os? Måske er jeg bare naiv og ønsker at vi alle var bedre til at tænke “fedt for dem”. Måske er det slet ikke realistisk?Ja vi har fire skønne døtre. Fire skønne døtre som løber i mine arme hver gang jeg kommer hjem fra arbejde med kram og kys. Fire skønne døtre som til tider er pisse irriterende. Men samtidig helt umådeligt fantastiske! Vi rejser ikke så meget som vi gjorde før, dog vil jeg hellere have døtrene end Thailand. Hvis jeg skal vælge. Når vi er sammen er der en stemning som døtrene elsker. Familie tid allesammen er top vigtigt for dem. Og det er ligeså vigtigt for os!

LÆS OGSÅ: Far til fire piger: Vigtigheden i kæresteture

Der findes også venner og familie som synes vi er skide seje. Det er dejligt – og det prøver vi da også at være. Seje for vores døtre, for os som forældre (man har vel en idé om hvordan man vil være forælder og menneske). Men vigtigst af alt, så nyder vi vores døtre. Alle fire af dem. Jeg forstår ikke hvor mit liv havde været eller hvilken betydning mit liv havde haft, hvis jeg ikke havde de her 4 små mennesker. 4 små mennesker som med garanti giver mig grå hår, når de bliver ældre (læs: teenagere!) Den ting folk siger mest efterfølgende også!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være