Vi har fået ny skribent! Velkommen til Rikke May

Facts


Rikke May

Rikke May er 34 år, bor i Singapore med sin kæreste og 8-årig datter. Til dagligt er hun hjemmegående husmor og blogger.

Vi vil gerne byde vores nye skribent Rikke May et varmt velkommen. Hun er hjemmegående husmor i Singapore samt driver sin egen blog, og kommer til at skrive om hele processen i af flytte til udlandet, erfaringer og personlige historier.

Rikke May er 34 år gammel og Fynbo. Hun bor i Singapore med sin familie – sin datter Bella på 8 år, og hendes kæreste M på 42 år. Til dagligt er hun expat-kæreste (da de ikke er gift) på fuld tid, eller ‘professional housewife, single with a child´ som hun står noteret som i Singapore, da de ikke er gift. Udover at være housewife, driver hun bloggen TheInsider.dk og så er hun igang med sin helt store drøm, at designe sin første skokollektion.

På bloggen deler hun alt, hvad der sker i hendes liv, til hendes kærestes store frygt, da han altid er bange for, at han bliver draget ind i hendes indlæg, hvilket han også tit gør. Hun er en meget åben person, og han er meget privat, så de lever nok op til at “modsætniger mødes”. Derfor har hun valgt, at han hedder M på bloggen, for at respektere hans valg. Han elsker, at det gør hende glad at have bloggen, men han vil bare helst ikke være hovedpersonen i den, noget som hun prøver at have fuld forståelse for, selvom det i nogle situationer har gjort, at hun har mistet muligheden for at lave nogle ret seje ting, da det involverede at hele hendes familien var med i det.

Der er ikke meget, hun ikke vil dele fra hende liv. Dog er der mange ting hun ikke skriver om, da det er i al respekt for andre, som det omhandler. For hende, er det at dele, verdens bedste terapi, og har hjulpet hende igennem mange udfordringer i livet – og sparet hende for rigtig mange udgifter hos en psykolog. For i bund og grund så er vi alle ens, og vi har alle ting, vi kæmper med, det er bare et spørgsmål om, at mange ikke tør sige det højt, da man ikke vil stikke ud fra mængden – derfor var målet med bloggen, at hun vil tale fra hjertet. Hun vil være ærlig og hun vil være oprigtig, og have, at folk skal kunne relatere til det, hun skriver om.

Hendes lille familie på tre besluttede sig for at flytte hele deres liv til Singapore i Marts 2015. Det tog et par mdr. fra tanke til handling, og en masse praktiske ting der skulle løses og falde på plads. Det var for hende en rigtig intens og stressende proces, da de på kort tid, solgte deres hus ‘På Højden i Hellerup’, købte et ‘sommerhus’ i Nordhavn (hvilket dog var et luksusproblem), fandt en skole til Bella, pakkede og shippede alle deres ting til Singapore, boede i et hus uden møbler, rejste tilbage til Singapore i juni for at finde en lejlighed – og holdt afsked med venner og familie. Det virker måske ikke af meget, men alt det her skulle familien nå på under fire måneder. Det er næsten en mere sindssyg omvæltning end at få et barn (kun næsten). Mange ved, at de skal afsted et år før det reelt sker. Men ikke i deres familie. De ridder samme dag, som de sadler op.  

Efter to besøg i Singapore, var der ingen tvivl, det var det rigtige for hendes familie, det var det rigtige for M – og det var faktisk også det rigtige for hende selv. Hun var klar til at tage med til Asien. Nu var hun “voksen” nok til at forlade alt det, hun havde kendt hele mit liv. Så den 27. Juli 2015 sad de på Singapore Airlines mod Singapore, med kun en enkeltbillet på lommen, direkte mod det nye, ukendte liv – det eneste de vidste, det var, at vi skulle bo i ‘Orangehuset’ på Orange Grove Road . Og her er de stadig, snart halvandet år senere, og har på ingen måde fortrudt det.

 Hun håber, at I har lyst til at læse med, når hun deler sine historier, heartbreaks og erfaringer om, hvor hårdt, men også hvor sindssygt udviklende og dejligt det er, at rive hele sin familie op med rødderne, og flytte til et andet land. Om skolestart, om ikke at kunne kende sin kæreste, og kampen om at finde ud af, hvem man pludselig er, og hvem man har lyst til at være.

Læs med her, hvor du finder Rikke May’ første klumme! 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og